- 2013 05 12, 12:49
Vitalija rašė:ir čia šalutis vaistų poveikis toks baisus ?Aš jeigu negerčiau vaistų ,tai panašiai būtų.Man tikrai baisu ...
Butent - suletejes mastymas, zombio busena be jausmu ,,mazdaug, man viskas pofik'' atsirado pradejus vartoti vaistus. Man pasireiske visi salutiniai psichotropiniu vaistu poveikiai. Atrodziau kaip narkomane - issipletusiais vyzdziais (klaikiai skaudejo akis, kompas liejosi, o mano darbos kompiuteriu), traukuliai, drebulys (vaziuoju troleibusu, sedziu ant kedes ir jauciu, kad nuo drebulio nuo jos slystu), nebegalejimas uzmigti, nes kunas nuolat isitempes ir tarsi laiks nuo laiko elektros pervaromas. Kas dejosi mano mintyse ir galvoje net nemoku issireikst Supratau viena - jei ir toliau vartosiu vaistus - atsidursiu beprotnamy..
Kad man kazkas blogai supratau kada dingo gyvenimo dziaugsmas ir interesas, kada verkdavau is nieko - autobuse, gatveje, vonioje, parkritusi ant saligatvio, kada atsirado beprasmybes jausmas, nemeile sau, saves atmetimas, nematymas ateities...vienatve...Supratau, kad tokia savijauta nera normali ir nuejau pas psichiatre..tai buvo tarsi pripazinimas sau, kad man nuvaziavo stogas...Dirbti tokios busenos dar galejau gan greitai ir produktyviai, nors interesantai nuolat mate mano uzverkta veida ir girdejo drebanti balsa...
Aš turiu ligą, bet ne ji - mane