- 2014 09 11, 13:31
Sveiki,
čia esu naujokė, bet su depresija ir nerimu kovoju jau nežinau kiek metų. Prisijungiau čia, nes tikiuosi rasti pagalbos, o galbūt ir mano asmeninė patirtis kažkam padės, ar tiesiog padės pasijausti NE VIENAM.
Ką jaučiu aš tiesiog nelinkėčiau to niekam. Pagal medicinos terminus, man didžiosios depresijos sutrikimas, agorafobija (socialinė baimė, žmonių, viešų vietų), ir dar kažkas ko net pavadinimo nepamenu.
Iš tiesų šiuo metu labai sunku gyventi. Atsikeliu ryte nuo baimės, prasivartau lovoj pilama šalto prakaito iki kol suskamba žadintuvas. Jaučiu tokį stiprų jaudulį,kad ėmė pykinti, užuodžiu kiekvieną kvapą, kuris gali mane supykinti. Besiruošiant į darbą ima sukti pilvą, imu viduriuoti. Į darbą einu pėkšti, nes autobusuose mane ištinka panikos priepuoliai. Dėl tos pačios priežasties negaliu nueiti į didesnę parduotuvę, negaliu ilgai stovėti eilėje. Ramiai jaučiuosi važiuojant automobiliu, iki kol susiduriu su "kamščiu" ir iš karto prasideda pragaras. Žodžiu, pamiršau normalų gyvenimą, kad norėčiau kažkur išeit, kažkuo užsiimt. Anksčiau esu bandžiusi žudytis, dabar lyg ir pavyksta nuvyti tas mintis tolyn. Kol kas. Tikiuosi,kad kažkam mano pasisakymas bus naudingas...