- 2007 10 28, 15:26
Mano vyras depresijos neivardina kaip ligos.Jam tai nesuvokiamas dalykas kaip galima būti tokiai,vadinasi tik aš dėlto kalta.Net kai gulėjau po operacijos dėl vėžio,net tada jis nepasiliko nakčiai prie manes būdėti,nes tai smulkmena,nes aš gyva.Anyta,kai pamato mane iš karto apsimeta vos nemirštančia,kad jos sūnelis pultu aplink ją šokinėt,o po valandos,kai išvažiuojam jau sėdi kirpykloj ... Su draugėm nemėgstu apie tai kalbėti,nes nenoriu to gailesčio...kuris man nepadės,tai kalbu apie bet ką,tik ne apie ligas.O kai blogai jaučiuosi niekur neinu ir svečių nepriimu Esu paprasta,nuoširdi ir atvira,bet to nuoširdumo pasigendu tarp artimųjų...
- 2007 10 28, 16:01
Nekalbančioms apie ligą -- kalbėkit. iš patirites žinau. Kiasp draugėms suyprasti kad tu ne pyksti, o tiesiog negali bendrauti, jeigu tu to nepasakai? kaip žinoti, kad tu negali eiti į spektaklį dėl galimo panikos priepuolio (aš bėgte išbėgau iš salės) o ne dėl to, kad nori ignoruoti draugę?
Aš išdrįsau pasakyti netgi broliui, nors jis labai iš aukšto ir paniekinančiai žiūri į visus "psichus". Suprato. Ar palaikė - nežinau, tikrai nėra labai artimi santykiai. tėtis ir kitas brolis nežino - tėčio nenoriu apkrauti savais rūpesčiais, o su kitu broliu nebendrauju. ir nemanau kad santykiai kada nors pasikeis. pykstu iki šiol ant jo.