- 2009 10 21, 23:25
Manigrivette rašė:Ačiū, Nakviša, kad pasidalinai patirtimi.
Mano atkryčiai vyko maždaug taip: pirmas oficialus epizodas - gydausi metus, mažinam vaistus, pagerėjimas; antras epizodas - vėl tuo pačiu pavasarį (vasaris, kovas, balandis - paūmėjimas); metai be vaistų; trečias epizodas - simptomus pradėjau jausti vasarį, atsirado somatinės ligos, kreipiaus į psichiatrą, vasaros pradžioj atsisakiau vartoti AD ir juos priėmiau tik rudenį, kai buvo visai blogai, tad depresija įsidenėjo. =)
Hi, jai kalbant apie pirmąjį tavo klausimą, ar įmanoma pasveikti?
Aš tikiu, kad viskas mūsų rankose, ir daugelį dalykų jau per savo sunkius išgyvenimus įsitikinau, kad viskas mūsų nore, ieškojime teisingo kelio, o ne tik speliojime, o ir bandyme
Ir manau, kad labai svarbios mūsų mintys, begalo svarbios, reik kažkaip išmokti, ieškoti mąstyti kitaip, daryti kitaip, ir sutriuškinti savo blogąsias mintis, o paskiau automatiškai jos nebekils, o atvirkščiai po biški pradės ateiti geros mintys
aišku aš čia viską labai abstrakčiai aprašiau, reik viską patirti pačiam ir suprasti.
Svarbu suprasti, ar tu nori makalotis tame mėšle, ar nori jaustis gerai, kaip kiti? Jai atsakai, kad noriu jaustis gerai, tai belieka daryti taip, kaip daro tie žmonės, kurie jaučiasi gerai ir yra laimingi, reikia ieškoti tokių, kurie yra laimingi ir sekti jų pavyzdžiu