Om.
Moderatorius: Astro-Meška
- 2012 08 01, 21:53
Tikriausiai per du metus esu ir blogą žodį pasakęs, ir įžeidęs. Bet tai iš abiejų pusių. O daugiau nežinau. Kai žmogus pasako, kad nori būt laisvas, sunku suprasti, gal labiau priimti tai kaip realybę, negu suprasti.
- 2012 08 13, 19:31
Kalbėjau šiandien su savo buvusia, išsiaiškinau, kad jau susirado kitą, keliasi į kitą miestą, nes nori viską pradėti nuo nulio.
O man pavydas toks skausmingas kyla, kad och. Atrodo, stogas dar labiau nuvažiuos ir su savim nebesusitvarkau, vaistai net atrodo nebepadeda.
O man pavydas toks skausmingas kyla, kad och. Atrodo, stogas dar labiau nuvažiuos ir su savim nebesusitvarkau, vaistai net atrodo nebepadeda.
Om.
- 2012 08 13, 19:48
Kamuoja, kad pasaulyje labai daug pykcio, kitokiu blogu jausmu, zmones negerbia nei vieni kitu, nei gamtos... Labai man del to sirdi skauda. Noreciau gyvent idilijoj.
i'm not like them, but i can pretend
- 2012 08 13, 20:04
mane slegia ,gal as kaltas del vaiku gyvenimo...
Aš turiu ligą, bet ne ji - mane
- 2012 10 10, 21:57
Savyje - pasamoneje siuksliu nesiojimas, kaip vaikystes, paauglystes traumos, kurios iki siol atsiliepia, ir itakioja depresija.. Dabar, uzbaigus viena is svarbiausiu etapu, po kurio esu visiskai laisva. Siuo metu vyksta tikslu paieskos, nors daug ka atradau per kelis pastaruosius metus, bet dabar truksta motyvacijos, energijos kazka naujo padaryti, ir tai slegia, tikslo neturiu dabar, turbut ir del to man siuo metu depresija... O kai nera varikliuko, kuris uzvestu gyventi, tai ir dabar gyvenimas nuobodus, bet stengiuos su tuom kovoti, sau sakau, tai tik laikina krize, po kurios prasides naujas etapas, tik dar savyje reikia daugiau pasikapstyti,susitvarkyti.
------------------------------------------------
Jei prisikiši sau pluksnų į šikną, dar nereiškia, kad virsi višta.
Jei prisikiši sau pluksnų į šikną, dar nereiškia, kad virsi višta.
- Puslapis 2 iš 3
- 1
- ,
- 2
- ,
- 3