- 2008 01 24, 17:28
Inga D rašė:Lukrecija, papasakosiu, kaip mano kaimynei su paaugliu sūnum buvo: jos ex keršydavo visaip nuteikinėdamas sūnų, papirkinėjo ji, tipo tėvas geras (kartą per mėnesį), o mama ragana, nes liepia indus plaut ir pamokas ruošt. Tai ji neatlaikiusi pasakė sūnui - tu jau didelis, gal tėvelis tikrai geresnis, eik pas ji gyventi. Sūnus išėjo, vyras nenorėjo priimti vaikas grįžo kitą dieną ir visi "mama bloga" dingo.
Nežinau, kaip pas jus būtų, bet dabar sūnus motinos tėvo žodžiais nebedergia
Laikykis
Na as savo sunelio neisvarau pas teva, nes pora dienu pabuves jau parlekia,pats supranta viska, bet tevo zodziais kalba tada kai jam neparanku kai reikia reikalavimus ir pareigas atlikti,bet dabar as paemiau kita taktika, su savo MB susisuokiau,siaip zaidziu ziuriu kas bus, tai kai mato kad mes nesiedam, jam sokas, dabar as jau gera mama beveik
Loreta, nesvarbu ka, bet geriausia kalbetis, uzduok atsargiu klausimu, taip issemsi jos sirdi, butinai pasakyk kad tu ja labai myli ir ji tau labai reikalinga, kai mano vaikui taip buvo as pati daug kur isiskisau per mokytojus, o vaikui uztikrinau kad ir kokia skaudi situacija butu jis visada ras pas mane palaikyma, jis ir dabar tai zino, visada jautesi labai saugus todel dabar katais galvoju gal jam mazai saugumo kai tevo ner kartu?
keleta kartu isbande ar as taip ppat padesiu bet kokioj situacijoj, ar as toks pats jam draugas kaip ir anksciau, suprato kad taip jauciasi saugesnis, dabar pradejom truputeli daugiau kalbetis, lyg ir geriau, kartu lankom teva ligoninej,tariames kada ten susitiksim as is darbo vaziuodama uzsuku o vaikas jau ten buna, tada kartu griztam, nors keliones trumpos su automobiliu, bet daug kas per jas man aiskeja, tada neisvengiamai bunam tik mudu
vaikam reikia saugumo jausmo, o paaugliams jotruksta, todel butina uztikrint juos kad tu busi visada salia
Horacijau zinau kad paaugliams sunku, todel ir norisi padeti, as daug ka lyginu pagal savo paauglyste, bet merginoms daugelis dalyku buna kitaip, pasidalink savo paauglystes prisiminimais, kas tave zeisdavo ir ramindavo? tai vyriska psichologija ir as noriu nors truputi zinot paauglystes periodo
Aciu visiems
dalinkimes savo skausmais ir dziaugsmais
IR PO TAMSIAUSIOS NAKTIES, VISTIEK ISLENDA SAULE