- 2014 06 25, 20:15
Vaistų aš dar nevartoju. Vieną sykį buvau pas psichologą, kai išėjau iš darbo po dviejų savaičių, tad galvojau kad čia man dėl darbo viskas susidėjo. Bet praėjo jau 8 dienos ir kas dien tik blogyn. Lovoje atrodo tik noris gulėti ir nieko. Esmė, kad baisu man tuos vaistus gerti jei skirs, noris pačiam gal kiek įmanoma išgyt. O čia dar šita problema, dar labiau kerta per mąstyseną...
insomnia rašė:Vitalija rašė:Tai, kad Insomnia, temos autorius teigia, kad neturi merginos. Tai tikrai nesuprantu kame problema Netgi priesingai iseitu.
Visiškai nesvarbu, kad temos autorius šiuo metu neturi merginos. Jis potencialiai jos ir negalės turėti, nes reta mergina pasiliks su vyru kuris lovoje neįgalus. Tokia problema uždaro vyrui net galimybę susirasti moterį. Nemanyk, kad vyrui libido smukimas reiškiasi taip kaip moteriai, vyrui tai yra siaubinga problema, o kiekvienas kuris sako: o kas čia tokio? ryškiai visiškai nepažįsta vyrų.
Anonimas123 svarbiausia nesijaudink, tai su laiku praeis. Nesakau kad greita praeis, bet praeis, man pačiam taip pora metų buvo. Čia susikrovė ir vaistai ir pati liga prisidėjo. Pasišnekėk būtinai apie tai su savo psichiatru.
Vaistų aš dar nevartoju. Vieną sykį buvau pas psichologą, kai išėjau iš darbo po dviejų savaičių, tad galvojau kad čia man dėl darbo viskas susidėjo. Bet praėjo jau 8 dienos ir kas dien tik blogyn. Lovoje atrodo tik noris gulėti ir nieko. Esmė, kad baisu man tuos vaistus gerti jei skirs, noris pačiam gal kiek įmanoma išgyt. O čia dar šita problema, dar labiau kerta per mąstyseną...