- 2018 11 04, 14:52
Sveiki, paskutinį kartą forume net lankiausi tik sausio mėnesį, visą šį laiką buvau tiek į visą gyvenimą įsisukus, kad jaučiausi tikrai gerai, jokių bėdų ir kažkas ėmė ir trūko prieš kelias savaites. Jaučiuosi taip prastai, nėra jokio džiaugsmo, nors nieko blogo nenutiko, tiesiog vėl kažkokia apatija, tiesiog nieko nieko nenoriu, nieko nereikia man, sunku net namuose kažką padaryti, atrodo, nieko nereikia, galiu sau pragulėti ištisas dienas, tik manęs nejudinkit. Taip viskas atsibodo, pati nuo savęs pavargau. Gyvenam kartą visada sau tai primenu, juk reik džiaugtis, džiaugtis kiekviena diena, o jausmas tik toks, kad švaistau savo laiką. Kai buvo blogai praeitais metais taip buvau susiėmus, labai daug dirbau su savim ir man kažkaip pavyko iš viso to išlipti, o dabar vėl tas pats.. kaip bloga nuo savęs, nėra visiškai jokių jėgų ar noro kažko imtis, keisti. Galvoju, reikia susiimti, vėl daryti viską, kad grįžčiau į normalias vėžes, bet taip sunku.. nėra jokio stimulo, nežinau, tas apatiškumas į viską, kas tik vyksta mano gyvenime mane žudo.. Kaip išlaikyti tą viduriuką kažkokį, kad net jei ir pasidaro liūdna, susiimi, išlaviruoji ir daugmaž normaliai gyveni. Ech, nežinau, ko imtis. Ir šiandien taip liūdna, verkiu atsisėdus tiesiog dėl kažko, pati nežinau dėl ko. Ir visur tas pats klausimas kyla, ar yra kažkokia prasmė bet kame, kam kažko imtis, kam kažką veikti, kažko norėti, kam, kokia prasmė, dėl ko viskas. Nežinau.