- 2009 10 14, 20:25
nenori pradėti agituoti, jog kreiptumeisi pas gydytoją, bet jei jauti, kad jau nebegali susitvarkyti su esama būsena, sunku darosi bet ką pakelti,o depresija toks dalykas, kad nuo vienos problemos prasideda kitos, ir viskas ridenasi lyg sniego gniūžtė nuo kalno, taigi nežaisk su sveikata, ieškok rimtesnės pagalbos, neleisk viskam įsišaknyti. Konsultacija tikrai praverstų, mano nuomone. :jap
viktorija_ibr rašė:turejau seimyniniu problemu..po ju pasijauciau tokia menka..dabar nera kad apie tai galvociau ir mintys nepaliktu mane ramybeje. paleidau...bet turbut pasamoneje kazkas liko. zinot kokia yra viena is bedu? o gi kad aplinkiniai i tai ziuri nerimtai..bandziau sakyt vyrui kad reikia pagalbos bet jis man tik atsako, kad nereikia cia issigalvoti visokiu veju...niu tai ka - bandau ir neskervejuoti
nenori pradėti agituoti, jog kreiptumeisi pas gydytoją, bet jei jauti, kad jau nebegali susitvarkyti su esama būsena, sunku darosi bet ką pakelti,o depresija toks dalykas, kad nuo vienos problemos prasideda kitos, ir viskas ridenasi lyg sniego gniūžtė nuo kalno, taigi nežaisk su sveikata, ieškok rimtesnės pagalbos, neleisk viskam įsišaknyti. Konsultacija tikrai praverstų, mano nuomone. :jap
Some people just need a high-five. In the face. With a chair.