Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Adiavi
#319133 Man dvi skirtingos psichiatrės sakė, kad vaistus turėsiu gert dar 2 metus po to, kai pasakysiu, kad esu sveika. Kolkas 5 metai be žymesnių pagerėjimų..
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#319134 5 metai vaistu ir padetis nelabai gereja? Gal vaistai nelabai tinka, nes man pirma karta tai jau po pusmecio eme gereti o po metu, pusantru, jauciau visas gyvenimo spalvas ir jauciausi normaliai gyvenanti. Dabar kazkaip sunkiai lipu is tos nelemtos depresijos, gerai, kad nors panikos atakos praejo.
Vartotojo avataras
Parašė Adiavi
VVika rašė:5 metai vaistu ir padetis nelabai gereja? Gal vaistai nelabai tinka, nes man pirma karta tai jau po pusmecio eme gereti o po metu, pusantru, jauciau visas gyvenimo spalvas ir jauciausi normaliai gyvenanti. Dabar kazkaip sunkiai lipu is tos nelemtos depresijos, gerai, kad nors panikos atakos praejo.

Be vaistų negalėčiau ir iš lovos išlipt. O šiaip tai amžinas nenoras ką nors veikt, nesinori bendraut, nėra nuotaikos. Lyg ir pripratau prie tokios būsenos, bet vis tiek užknisa, kai matai kaip kiti jaučiasi
Vartotojo avataras
Parašė VVika
Adiavi rašė:
VVika rašė:5 metai vaistu ir padetis nelabai gereja? Gal vaistai nelabai tinka, nes man pirma karta tai jau po pusmecio eme gereti o po metu, pusantru, jauciau visas gyvenimo spalvas ir jauciausi normaliai gyvenanti. Dabar kazkaip sunkiai lipu is tos nelemtos depresijos, gerai, kad nors panikos atakos praejo.

Be vaistų negalėčiau ir iš lovos išlipt. O šiaip tai amžinas nenoras ką nors veikt, nesinori bendraut, nėra nuotaikos. Lyg ir pripratau prie tokios būsenos, bet vis tiek užknisa, kai matai kaip kiti jaučiasi

Ir pas mane pagrindinis pojutis - nenoras nieko daryti, tiesiog negaliu prisiversti:( Tarsi pas mane gyvenimo tekme nutruko, sustojo viskas.
Parašė K2_fujativeK2

depresija tokia lyga tai pagereja tai pablogeja. visa gyvenima ja sirgsi tik bus momentu kai bus gerai bus kai blogai. vaistai cia tik blogiausiu atveju nes daznai jie tik pakenkia zmogui. pazek kiek zmoniu geria vaistus ir vistiek serga :D As jau tada rinkciaus sirgt ir be vaistu. as nesu pries vaistus, bet man jie tik pakenke ir as pasveikau tik labai didelem pastangom kabintis i gyvenima , o negulejau lovoi ir negeriau vaistu kaip kiti
Vartotojo avataras
Parašė VVika
K2_fujativeK2 rašė:

depresija tokia lyga tai pagereja tai pablogeja. visa gyvenima ja sirgsi tik bus momentu kai bus gerai bus kai blogai. vaistai cia tik blogiausiu atveju nes daznai jie tik pakenkia zmogui. pazek kiek zmoniu geria vaistus ir vistiek serga :D As jau tada rinkciaus sirgt ir be vaistu. as nesu pries vaistus, bet man jie tik pakenke ir as pasveikau tik labai didelem pastangom kabintis i gyvenima , o negulejau lovoi ir negeriau vaistu kaip kiti

Tai tau tiesiog pasiseke, nes dauguma be vaistu isprotetu. Ir as meciau vaistus, nes jauciausi gerai, tai taip smoge man depresija su panikos ir nerimo atakomis, kad rodos, jog mazai truko iki isprotejimo. Kiekvieno situacija kitokia, tad negali visiems pritaikyti savo metodo - sirgimas be vaistu.
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#319140 Man visi vaistų metimai baigėsi psichozėmis.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
malonas rašė:Man visi vaistų metimai baigėsi psichozėmis.

o kaip atrodo ta psixoze? Kokie jos simpromai, kaip ji atrodo? As tai isteriska buvau pasidariusi po vaistu metimo, irzli, rekianti ir nervuota ziaurai arba zliumbianti.
Parašė K2_fujativeK2
#319142 kiek eidavau pas daktarus i privacias klinikas visi skirtingus vaistus rase ir siule tai pradejau dometis kodel visi skirtingus siulo jei visiem sakau ta pati. daug domejausi ir supratau , kad reikia mazai pasitiketi jais. kiek vaistu geriau tai nuo visu blogejo arba nieko nejauciau isvis tik seroxatas kazkiek padejo , bet kai suprates, kad cia tie vaistai prie gero neprives nutraukiau susiradau drauge darba ir pasveikau
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#319152 Retas atvejis, kad sitaip pasveiktu nuo depresijos, arba tai buvo labai lengvos formos depresija, arba visai ne depresija, siaip uzejusi prasta nuotaika.
Parašė K2_fujativeK2
VVika rašė:Retas atvejis, kad sitaip pasveiktu nuo depresijos, arba tai buvo labai lengvos formos depresija, arba visai ne depresija, siaip uzejusi prasta nuotaika.

nu nezinau 3 kart i ligonine gulde tai gal netik bloga nuotaika :)
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#319158 ir per tuos 3 kartus ligonineje , niekaip nepritaike vaistu, kurie padetu o ne blogintu savijauta?
Parašė K2_fujativeK2
VVika rašė:ir per tuos 3 kartus ligonineje , niekaip nepritaike vaistu, kurie padetu o ne blogintu savijauta?

visalaika po ligoniniu budavo blogiau. kiekvienas vaistas duodavo keistus salutinius. aciu dievui, kad nebegeriu ju
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#319179 pasiseke, kad nereikia vaistu ir depresija praejo, tikrai.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#319185 Noriu paklausti serganciuju depresija. Ar jums nebuna, kad kankina kvailos mintys apie ateiti, ateities baime ir panasiai? Man anksciau niekada tokiu minciu nebudavo, o dabar lenda I galva mintys, kaip as jausiuos senatveje, ar turesiu is ko gyventi, ar turesiu sveikatos senatveje ir panasiai. Toks jausmas nemalonus apima nuo tokiu minciu, kad tarsi plyta ant krutines ir skrandzio srityje.