Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė groowax
#319214 Taip Vika, būna ir man tokių minčių.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
groowax rašė:Taip Vika, būna ir man tokių minčių.

Reiskia, as neisprotejau, cia toks jau depresijos simptomas - nemalonios mintys.
Kaip manote, jei menesi geriu vaista o depresijos simptomai ne kiek nesitraukia, ar reikia keisti I kita vaistuka, ar dar meginti dabartini?
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#319237 Mėnesis dar visai nedaug. Aš vartoju vaistus pastoviai nuo 1998 metų. Viskas bus gerai.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
groowax rašė:Mėnesis dar visai nedaug. Aš vartoju vaistus pastoviai nuo 1998 metų. Viskas bus gerai.

O po kiek laiko galiu tiketis, kad depresija ims trauktis nors kazkiek? Po kiek laiko jau bus juntamas vaistu poveikis? Geriu paroksetina ir nemaza doze - 40 mg.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
groowax rašė:Mėnesis dar visai nedaug. Aš vartoju vaistus pastoviai nuo 1998 metų. Viskas bus gerai.

Ir as vartojau kazkur nuo 2000 metu pastoviai, jauciausi puikiai, sveiku ir laimingu zmogumi, tad kazkur spalio menesi nutraukiau vaistus. Ir stai, pakankamai greitai eme blogeti o kovo menesi smoge depresija su panika ir nerimu visu galingumu,iki siol neissikapstau is depresijos, todel ir klausiu,ka daryti :(
Vartotojo avataras
Parašė Adiavi
VVika rašė:

Ir as vartojau kazkur nuo 2000 metu pastoviai, jauciausi puikiai, sveiku ir laimingu zmogumi, tad kazkur spalio menesi nutraukiau vaistus. Ir stai, pakankamai greitai eme blogeti o kovo menesi smoge depresija su panika ir nerimu visu galingumu,iki siol neissikapstau is depresijos, todel ir klausiu,ka daryti :(

Taigi negalima nutraukt staigiai AD. Metus laiko juos mažina po truputį, o tavo atveju gal išvis nereikėjo nutraukt. Gerk AD arba šalink priežastis, sukėlusias atkritimą (įtariu, "ne iš lempos" ji tau smogė)
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#319291 Ne visada imanoma pasalinti priezastis, kaip besistengtum. Kaip as noriu jaustis normaliai, taip kaip anksciau, rodos viska atiduociu uz normalia savijauta.
As daktarei sakiau, kad jauciuosi puikiai, kad paskutiniu metu pamirstu isgerti vaistus ir, kad nutrauksiu juos suvisam. Ji man nieko nesake, nepaaiskino, kad negalima sitaip staigiai nutraukti ir t.t.
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#319296 ar niekam nebuna kad tarsi tuoj nualpsi nukrisi,atrodo newaldai sawes? atrodo nieko negirdziu ,esu kazkokiame storame stikle nuo wiso pasauliio? nejauciu tikrowes? ar yra kam taip pasitaike?
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#319310 Negalima nutraukti vaistų vartojimo. Reikia su savo psichiatru kalbėtis. O jis, matydamas situaciją, viską spręs. Ir aš buvau metęs - o pasekmės baisios: panika, pykinimas valgant, nerimas, baimė, izoliacijos nuo aplinkos efektas, dar toks kaip aš vadinu "tylos efektas", t.y. kai užėjus panikos priepoliui net tyla ima skambėti.
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#319352 ar geriant waistus kamnors po poros sawaiciu pagerejo?
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#319385 Vaistus reikia vartoti ilgą laiką ir pastoviai.
Vartotojo avataras
Parašė Adiavi
VVika rašė:Ne visada imanoma pasalinti priezastis, kaip besistengtum. Kaip as noriu jaustis normaliai, taip kaip anksciau, rodos viska atiduociu uz normalia savijauta.
As daktarei sakiau, kad jauciuosi puikiai, kad paskutiniu metu pamirstu isgerti vaistus ir, kad nutrauksiu juos suvisam. Ji man nieko nesake, nepaaiskino, kad negalima sitaip staigiai nutraukti ir t.t.

Žinau, kad neįmanoma pašalint proežaščių. Aš net darbą mečiau, o vis tiek nepagerėjo taip greit. Po gero pusmečio tik pasijaučiau gyvenanti čia ir dabar, o ne kažkur anapus. Ir dabar nieko gero, bet geriau, nei buvo. Taip ir "tempiuosi" per gyvenimą.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#319533 Mano diagnoze keiciasi, Ilgus metus buvo depresija o dabar labai panasu I bipolini sutrikima. Depresinis periodas dabar pas mane, jis sunkus ir gilus:(
Parašė K2_fujativeK2
#319670 jau idealiai jauciausi, bet mociute numire netiketai tai labai blogai pasidare. laidotuves sunkios buvo. atsinaujino baimes vakarais ir nakti. nezinau ka daryt.. vaistu nenoriu vel pradet gert
Vartotojo avataras
Parašė VVika
K2_fujativeK2 rašė:jau idealiai jauciausi, bet mociute numire netiketai tai labai blogai pasidare. laidotuves sunkios buvo. atsinaujino baimes vakarais ir nakti. nezinau ka daryt.. vaistu nenoriu vel pradet gert

Gal geriau nueiti pas gydytoja, kad nebutu po to uztempta viskas ir isibujoje. Gal tai atkritimas.