Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#319685 ar kamnors sergant depresija ,nera agrofobijos sutrikimo?
Vartotojo avataras
Parašė VVika
Ernesta23 rašė:ar kamnors sergant depresija ,nera agrofobijos sutrikimo?

Daug kam, sergant depresija, pasireiskia fobijos. Pas mane jos buvo, as negaledavau I maxima uzeiti, toks jausmas, kad mirsiu ir uzeidavau tik isikibusi vyrui I ranka, Su laiku praejo fobijos. Viskam reikia laiko.
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#319705 tai wa man tas pats bijau eiti i minia zmoniu i parduotuwe jausmas kad tuoj nualpsiu galwa swaigsta siaubas kazkoks,tuoj pat griebiuos uz raminamu
Vartotojo avataras
Parašė VVika
Ernesta23 rašė:tai wa man tas pats bijau eiti i minia zmoniu i parduotuwe jausmas kad tuoj nualpsiu galwa swaigsta siaubas kazkoks,tuoj pat griebiuos uz raminamu

Tau cia panikos/nerimo atakos. Sakyk sau, kad nuo to nemirstama, nieko tau blogo nenutiks ir po truputi megink eiti.
Ar sakei daktarei, kad panikos/nerimo ataku buna?Pasakyk, pamokins ka daryti, pasakys koks vaistas nuslopina stipsu panikos priepuoli. O siaip, nebijok, tikrai nuo to jausmo nemirstama ir nieko neatsitinka, tiesiog tokie pojuciai, kad darosi baugu, bet jie sveikatai nepavojingi, tik kelia daug baimes. Slykstus sie jausmai, puikiai juos zinau.
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#319712 siaubas kazkoks buna,sendien buwo maniau kad tikrai nualpsiu toks jausmas buwau akropoli pilna zmoniu triuksmas lyg girdziu per ruka visu atrodo visi ziuri i mane pikti zodziu.Jo sakiau sake cia man agrofobija ta,ir paliko gerti man waldoxana geriu ,is pradziu geriau po ketwirtadali ,bet nieko tai daba po puse pradedu,ir raminamus geriu kai jau prirreikia.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
Ernesta23 rašė:siaubas kazkoks buna,sendien buwo maniau kad tikrai nualpsiu toks jausmas buwau akropoli pilna zmoniu triuksmas lyg girdziu per ruka visu atrodo visi ziuri i mane pikti zodziu.Jo sakiau sake cia man agrofobija ta,ir paliko gerti man waldoxana geriu ,is pradziu geriau po ketwirtadali ,bet nieko tai daba po puse pradedu,ir raminamus geriu kai jau prirreikia.

O kokius raminamus? O gydytoja po puse AD liepe gerti? Nekeite vaisto, ta pati paliko?
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#319715 israse lexotenili raminami,o antidepresantus waldoxana tai daba po puse gersiu,po to wisa.Na pamaciau kad nera poweikio po ketwirtadalio uz tai ejau pas daktara tai ji sako maza doze labai ketwirtadalis.Tai sako gerai tada keiciame i seroxtana kazkoki bet apie ji pasiskaicius praejo noras ir pirkti nes jis sake biski bjaurus yra.Tai paliko situos waldoxana gerti.tai matysiu kas cia bus.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
Ernesta23 rašė:israse lexotenili raminami,o antidepresantus waldoxana tai daba po puse gersiu,po to wisa.Na pamaciau kad nera poweikio po ketwirtadalio uz tai ejau pas daktara tai ji sako maza doze labai ketwirtadalis.Tai sako gerai tada keiciame i seroxtana kazkoki bet apie ji pasiskaicius praejo noras ir pirkti nes jis sake biski bjaurus yra.Tai paliko situos waldoxana gerti.tai matysiu kas cia bus.

Rada reikia laiko. Belieka gerti vaistus ir pakenteti, kol praeis salutinis poveikis ir ims gereti. Vieniems jau po menesio gereja, kitiems ir keliu menesiu reikia iki pirmu rezultatu, nieko nepadarysi. Stenkis bent jau mintis kreipti link maloniu dalyku, uzsiimk kokia veikla ir venk stresu.
Kai as pirma karta susirgau, tai panikos atakos mane kankino kelis metus. Dabar, kai atkritau, po 2 menesiu baigesi panikos atakos, bet depresinis epizodas jau 4 menesius stiprus.
Parašė K2_fujativeK2
#319719 mane taip sukrete tos laidotuves, kad tikrai jauciu depresija su fobijom gryzta. reiks registruotis pas daktara.. dabar naujam darbe dirbu tai sunku vaidinti, kad viskas gerai. maciau kalbejot apie agorofobija tai cia mano liga kuria sirgau
Vartotojo avataras
Parašė VVika
K2_fujativeK2 rašė:mane taip sukrete tos laidotuves, kad tikrai jauciu depresija su fobijom gryzta. reiks registruotis pas daktara.. dabar naujam darbe dirbu tai sunku vaidinti, kad viskas gerai. maciau kalbejot apie agorofobija tai cia mano liga kuria sirgau

Galejo atsinaujinti liga, tikrai reiketu apsilankyti pas daktara, kad neuzleisti ligos, greiciau ja priciupti.
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#319721 swarbiausia tas kad turiu waikuti ir noriu paswweikti dziaugtis juo,o dabar sakes atrodo lyg ne as buciau ,galwa tuscia ,wiskas slenka po leta zodziu siaubas kazkoks? ar nera tokiu jum pojuciu?
Vartotojo avataras
Parašė VVika
Ernesta23 rašė:swarbiausia tas kad turiu waikuti ir noriu paswweikti dziaugtis juo,o dabar sakes atrodo lyg ne as buciau ,galwa tuscia ,wiskas slenka po leta zodziu siaubas kazkoks? ar nera tokiu jum pojuciu?

v
kiekvienam skirting pojuciai, buna ir tokiu, svarbiausia, kad gertum vaistus, nemestum ju ir po truputi kapstytumeisi, kazkuo uzsiimtum ir po truputi liptum I sviesa.
Man siek tiek lengviau jau, matau sviesele tunelio gale, bus ir tau gerai viskas:)
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#319742 ryta atsikelusi nebesuprantu kas darosi,iskart panikuoju tarsi nea as :(
Vartotojo avataras
Parašė VVika
Ernesta23 rašė:ryta atsikelusi nebesuprantu kas darosi,iskart panikuoju tarsi nea as :(

Po truputi vaistai nuslopins nerima. Kol kas jis pas tave aktyviai reiskiasi. Reikia laiko, kad nerimas atslugtu. Sakyk savo daktarei, kad nuolatos jauti nerima, gal dar koki neuroleptika israsys pagerti. Man neuroleptikas gerai nueme nerimus, dabar rami kaip smauglys esu o anksciau net nakti pabusdavau nuo sovusios neramios minties.
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#319749 o nuo tu neuroleptiku nebuna salutiniu? ir kiek juos laiko reikia gerti?