- 2008 09 24, 14:51
As jau kokius 4men geriu .Aciu dievui ,kad jie yra!
Moderatorius: Astro-Meška
- 2008 12 30, 00:11
=) Y man patinka vairuoti,kai užeina panikos priepuoliai,dažnai,jeigu leidžia finansai kur nors važiuoju.Kartais net ratus suku aplink savo miestą,šiaip važiuoju be jokio tikslo.Šendien važiuodama(rūkiau kaip kaminas) y grožėjaus apšerkšnyjusiais medžiais. Labai gražu buvo.Sulūžo mano mašina nebepataisomai Tai tetis davė savo,supranta ans mane,padeda kiek gali.Tik man labai sunku tą pagalbą priimti.Amžinai jaučiuosi kalta,skolinga,kad be kitų negaliu išsiversti
- 2008 12 30, 06:07
As irgi nebegalvoju kai pradejau gerti vaistus. O kai negalvoju, tai turiu energijos kitiems geriems dalykams, kurie padeda sveikti - mankstai, maisto gaminimui, namu susitvarkymui, skaitymui ir pan.
Minerva rašė:As pradejau negalvoti nuo tada kai geriu vaistus,cia kazin nuo ju toks poveikis .ar kam nors taip buvo?
As irgi nebegalvoju kai pradejau gerti vaistus. O kai negalvoju, tai turiu energijos kitiems geriems dalykams, kurie padeda sveikti - mankstai, maisto gaminimui, namu susitvarkymui, skaitymui ir pan.
- 2009 05 29, 08:06
Bene geriausias budas palengvinti depresija yra uzimtumas, kuomet labai mazai laiko lieka galvoti apie save. Galimybe koncentruotis tik i savo mintis yra serganciam depresija yra itin rizikinga. Tik beda ta, kad ir tas uzimtumas yra dazna sunkiai pasiekiamas del dideles apatijos, jegu neturejimo, sunku perlipt per save. Man asmeniskai labai noretus buti uzimtai, bendrauti su zmonemis. Bet kuo labiau kazko siekiu, tuo labiau neimanoma tai tampa.
Kai grimzti jau nebėra kur, tėra vienas kelias - į viršų.
- 2010 06 23, 15:36
Man tai kažkaip šita daina padėdavo:
http://www.youtube.com/watch?v=bAh-3ZBz4Uo
How will I drink from that stream
How will my heart sing your praise
How will I lay down in green grass fields
When my soul is so afraid to
Rejoice
Tada atsirasdavo sveikas kamputis širdyje kur gimdavo truputis šviesos ir meilės, ir pasipildavo ašaros. Tada susimąstydavau, kad aš gal bijau sau atleisti, gal bijau atsigerti iš to džiaugsmo šaltinio, gal bijau širdimi dainuoti, gal bijau gulėti ant žalios pievos... Nes po visko visko, kai jau viskas pasibaigia, juk lieka tik džiaugsmas.
http://www.youtube.com/watch?v=bAh-3ZBz4Uo
How will I drink from that stream
How will my heart sing your praise
How will I lay down in green grass fields
When my soul is so afraid to
Rejoice
Tada atsirasdavo sveikas kamputis širdyje kur gimdavo truputis šviesos ir meilės, ir pasipildavo ašaros. Tada susimąstydavau, kad aš gal bijau sau atleisti, gal bijau atsigerti iš to džiaugsmo šaltinio, gal bijau širdimi dainuoti, gal bijau gulėti ant žalios pievos... Nes po visko visko, kai jau viskas pasibaigia, juk lieka tik džiaugsmas.
"Mylėk, ir tada daryk ką nori" - Šv. Augustinas
- 2010 06 24, 15:29
Man labai padeda menas. Manau, padėti galėtų apskritai gilinimasis į dominančią sritį.
- 2011 03 21, 16:48
Jeigu turi siuo metu sriti kuri domina...
Širšė rašė:Man labai padeda menas. Manau, padėti galėtų apskritai gilinimasis į dominančią sritį.
Jeigu turi siuo metu sriti kuri domina...
- 2011 08 12, 11:11
Turbūt su sunkia depresija nesi susidūręs, jei taip sakai.
kakadu23 rašė:Tai kiekvienas turi
Turbūt su sunkia depresija nesi susidūręs, jei taip sakai.
- 2011 08 15, 15:53
kai jau galiu kažka veikti, man labiausiai padeda:
* darbas (ir pareigos jausmas, kad turiu jį atlikti)
* bendravimas su brangiais žmonėm
* dušas, vonia, maudynės jūroje
* daržas, kapstymasis žemėj
* kava ir cigaretė
* alkoholio nevartojimas
* grynas oras
* darbas (ir pareigos jausmas, kad turiu jį atlikti)
* bendravimas su brangiais žmonėm
* dušas, vonia, maudynės jūroje
* daržas, kapstymasis žemėj
* kava ir cigaretė
* alkoholio nevartojimas
* grynas oras
- 2011 09 07, 00:44
Ką augini?