- 2012 04 23, 23:53#255125
na, cia tokia uzvesta tema apie sexa, todel ir samprotaujam... Manau, kad depresija yra dvasine liga, todel,be to stipraus dvasinio rysio, kai viskas uzblokuota, didelis sastingis, nebejauciamas malonumas, todel maniau, kad kai pradedi gerti AD pagereja savijauta...atsiranda noras ir gali atverti savo jausmus... is didelio rasto isejau is krasto vadinas... Norejau kazka labai protingai israityt nesureiksminam sexo...
- 2012 04 24, 13:43#255147
Saulėgrąža, vaistai kurį laiką gali nuslopinti bet kokį norą, tačiau pasveikus viskas grįžta į savo vėžes, tad juos gerti tikrai verta. Nesigydant viskas gali užtrukti daug ilgiau.
- 2012 04 25, 11:16#255215
Aciu labai. Labai gaila, kad viskas truks dar ilgiau...juk tai ne tik liecia mane, bet ir partneri...Juk vyras yra vyras, nuo mano depresiju, isteriku ir nenoro, jam nuo to taip pat blogiau ir sunkiau...Galbut ir nesureiksminom labai jau to sexo, bet neapgaudinekim saves, tai yra pakankamai svarbu 2- ju jaunu zmoniu gyvenime...Tai tiek...na nieko laikysimes, ir gydysimes:)
- 2012 06 28, 15:18#262684
Man vaistus vartojant norejosi ne sekso, o kad manimi kas rupintusi lyg mazu vaiku, tik niekam to nesakiau nes begediskai skamba. Siaubas koks.
- 2012 07 27, 22:09#268399
Kol nevartojau vaistu (o taip buvo keleta kartu po kelis menesius) myledavomes po 2-3 kartus i diena ir visada patirdavau orgazma. O vartodama vaistus nesijauciu labai horny, o ir orgazma pasiekti sunku.. Meginom myletis bent 3 kartus i savaite, bet man nepavykdavo pasiekti orgazma ir tai erzino. Dabar mylimes vos po karta i savaite, tam pasirenkam laika, kai abu atsipalaidave, pailseje, geros nuotaikos, o as kelias valandas pries tai lepinuosi vonioje svajodama apie mylimaji manyje. Visi sie dalykai padeda atsipalaiduoti ir pasiekti maksimalu malonuma, taigi patiriu orgazma kiekvienos sueities metu