Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė markalone
sigita12 rašė:man nezinau kas darosi vakarais.lyg susilieja vaizdas.sirdies srity tempia,tirpsta kunas svaigsta galva.nu zudo mane tas jausmas.....ar yra kam taip buve???

...taip, sakyčiau jog man tikrai taip buvę jau ne kartą, kad darosi gan bloga, tirpsta tiesiog visas kūnas, vaizdas akyse mirga ir tirpsta, ir net kartais buvau išsijungęs bent trumpam vat kai taip darosi, bet man taip yra daręsi tais atvejais, kai jau gan stiprokai dėl kažko susineraminu...kartą tiesiog stovėjau namuose atsirėmęs, ėmė taip darytis, ir nepajutau kaip susmukau ant grindų...gal ir Jums tada, kaip sakot vakarais, kokstai nerimas baisiai suima, kad taip darosi?...
Parašė sigita12
#359347 na vakarai man kelia baime kazkokia nezinau.tiesiog bijau laukt vakaru kad priepoliai tokie nesikartotu.tada ir gaunasi uzdaras ratas.o kaip del svorio apetito ir seip ar normaliai sekasi dirbti?nes as jau atrodo nepajegiu dirbti,svoris pradejo kristi,apetito nerasta ir isvis istisai jauciuosi kazkaip laabai keistai.o ka geriat kokius vaistus?as meciau visus gert nes nuo ju da blogiau.
:verkiu
Parašė sigita12
sigita12 rašė:nu tos musu baimes tik nusiteikimas i gera nugales.nes jokie vaistai manau nepades
:oops:

o ar jus pastoviai taip jauciates ar momentiniai?nes as tai pastoviai blogai va jau 3 men neturejau sviesios dieneles
:bloga
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#359362 naudokime kreipini tu, okei, viskas po truputi prasidejo, is pradziu retkarciais, o dabar jau kokie metai kaip rytas baisus..., na as xanaxso isgeriu, po kiek laiko praeina, bet tai laikyna, kiek suprantu tu dar jauna, gal tau dar nereiketu to xanaxso, na as ne medikas, o ka psihetrai sako, ka jie siulo, del tos baimes?
Parašė sigita12
Kovotojas rašė:naudokime kreipini tu, okei, viskas po truputi prasidejo, is pradziu retkarciais, o dabar jau kokie metai kaip rytas baisus..., na as xanaxso isgeriu, po kiek laiko praeina, bet tai laikyna, kiek suprantu tu dar jauna, gal tau dar nereiketu to xanaxso, na as ne medikas, o ka psihetrai sako, ka jie siulo, del tos baimes?

jo.man dar tik 35. as pas psichiatrus nebuvau dar.neurologas man prirase xanakso,gabapentino ir liepe gerti nes atseit viskas nuo stuburo virsutines dalies.atseit visa tai issaukia nerima su depresijom.pries 3 metus dare galvos magnetini.viskas normoje.dabar vel siuncia.tai prie ko vel galva.stubura reikia tirti.o kaip tau ka tyre kaip nustate?
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#359367 tai neorologas tik speja, kad virsutineje dalyje stuburo problema, is dalies jis teisus pagal simtomus, bet turi daryti stuburo kaklines dalies kompiuterine, man tai padare ir rado dvi isvarzas, taip neorologai tokiu atveju tuoi siulo gerti raminancius, nes tie skausmai primina sirdies liga, jei virsutineje stuburo dalyje isvarza, tai sunki situacija....., man kardiologe pasake, kurie turi problema su virsutine stuburo dalim, 90% serga depresija, bet visu pirma tau tiksliai turi nustatyti diagnoze, as irgi manau , kad galva cia nieko deta
Vartotojo avataras
Parašė markalone
sigita12 rašė:na vakarai man kelia baime kazkokia nezinau.tiesiog bijau laukt vakaru kad priepoliai tokie nesikartotu.tada ir gaunasi uzdaras ratas.o kaip del svorio apetito ir seip ar normaliai sekasi dirbti?nes as jau atrodo nepajegiu dirbti,svoris pradejo kristi,apetito nerasta ir isvis istisai jauciuosi kazkaip laabai keistai.o ka geriat kokius vaistus?as meciau visus gert nes nuo ju da blogiau.
:verkiu

na taip, tada su tuo uždaru ratu nekaip gaunas...aš geriu Duloxetiną. po 60mg kasryt po valgio, taip sakė psichiatras jį vartot, dėl apetito bei svorio kažkokių ženklių pakitimų kaip ir nepasakyčiau, dirbt irgi galiu, tik būna, kad galva kaip ir 'stringa', mat dirbu protinį darbą...jei domintų plačiau mano šie reikalai, tai rašykit asm. žinutę, pasidalinsiu...
Parašė sigita12
#359379 oho nu geras!o pas mane ir itaria ne vienas daktaras kad virsutine kaklo dalis nes kazkaip seimos daktare ciuope stubura ir minejo kad 4-5 slanksteliai pazeisti.taip ir nesupratau ka ji turejo omeny.vat.O paciam kiek laiko uztruko kol visus tyrimus reikalingus praejai?Jauciu koks pusmetis?ir ar buvo laikotarpis kuomet praejo kazkuriam laikui pojuciai blogi?
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#359385 daug metu, pirmieji pozymiai pasireiske 2008met, o isvarzas terado 2014m, is pradziu retai teuzeidavo, laikui begant vis stiprejo, kol galu gale nebegalejau nieko dirbti, tai dabar kur besikreipiu pas neorologus, visi pasako, kur buvai pries 10metu, o as atsakau, kad pas psihetra :D
Parašė sigita12
#359392 ech...kaip visad reikia nueiti kryziaus kelius kol pasieki tiksla pas tuos daktarus.na o kaip dabar savijauta siai dienai?kokie veiksmai pablogina?tarkim man pablogeja ilgiau prie kompo pasedejus,vairuojant ilgiau ar kur seminaruose ilgai sedint.tik po visko ne skausmai uzeina o nerimas,tirpimai,saltkretys.
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#359395 panasiai ir man, negaliu ilgai, sedeti, stoveti taip pat, su masina sunku toliau vaziuoti, viskas panasiai, aisku kai kas turi skirtis ir tos isvarzos nevienodos zmonem yra
Parašė sigita12
Kovotojas rašė:panasiai ir man, negaliu ilgai, sedeti, stoveti taip pat, su masina sunku toliau vaziuoti, viskas panasiai, aisku kai kas turi skirtis ir tos isvarzos nevienodos zmonem yra

O jei ne paslaptis kokio amziaus esi?nes as gydytojos klausiau kokio amziaus daugiausiai sia liga serga tai sake kad treciad mazdaug nuo 25metu.