Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Amore
#167215 man ir buna taip , esu imli stresui , ir vidurius susuka ir zagsiu ir alpstu beveik :D
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#167229 mane irgi vargina paskutiniu metu lakstymas sisiot,ypac vakare kai jau ruosiuos gultis...ziauriai nervina,nes ir nakti pradejau keltis...
o dar irgi buna nuo streso vidurius paleidzia,pykina...o sirdies daznas plakimas,durimas ir skrandzio simtas negalavimu tai artimiausi draugai mano atkritimu ir ne tik metu..............neveltui sakoma-visos ligos nuo nervu,tai jau tikrai...
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#167293 sysiot ir as lakstau kai susinervinu labai daznai :D
Parašė Sunrise
#168131 Nebežinau kas man jau daros... Nebegaliu normaliai eit miegot (na čia per darbą išsiderino), negaliu normaliai pailsėt!!!!! Nors bebveik visą savaitgalį nieko nedariau - jaučiuosi pavargus ir nesvarbu, kad normaliai išsimiegojus... Apsnūdus vaikštau, jau nervinu pati save :verysad: ir dar nugaros raumenys skauda (nuo stiprios įtampos tai pečiuose įtampa kaupias), kai neėr masažo tai sunku...
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#168132 as turiu problema irgi su issitempusia peciu juosta, tai isigijau plunksnine pagalve ,padejo...bent jau nakti pasiilsi...dar man parode keleta geru pratimu trenere bet nupasakot nelabai eis nzn kaip parodyt reiktu :?
Parašė Evaldas1234
#171227 Nežinau kaip tai vadinama, bet kol pabudęs pagaliau išlipu iš lovos trunka keletą valandų ir mane tai labai nervina, nors kai rašau apie tai man kažkaip net juokingai tai skamba. Gal kas žinot kokį metodą padedantį greičiau prisikelt iš lovos ryte? :D Atsiprašau jeigu ne į tą temą pataikiau, ir visus su šventėmis! :)
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#171228 Pasidėk žadintuvą kitam kambario gale. Tik nepamiršk užsidėt kokios klaikiai įkyrios melodijos. Manau, turėtų suveikti. Man kažkada tai padėjo. :super
Vartotojo avataras
Parašė enya
#171236 oj, man lygiai tas pats. atsibundu kad ir 16val miegojus, o vis tiek miego norisi. fiziskai visiskai nera jegu. guliu ir ziuriu i lubas, kol po keliu valandu pavyksta isropoti. gerai, kad niekur skubet nereikia :bloga
tai vartojau tokius vitaminus, ar tai maisto papilda Tonussan vadinas. jis tipo keliantis energija ir kraujospudi. na, kraujospudis pas mane zemas, bet kadangi priezastis ne fizine, tai nelabai ir padejo. taciau zinau zmoniu, kuriems tikrai padejo, tai va, gal verta pamegint, nezinau...
Vartotojo avataras
Parašė Prakeiktasis
#171273 Jei zemas kraujospudis tai ir traukia prie lovos. Man atsirado sirdies permusimai ir problemos su skrandzįu, bei energijos stoka .
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#171277 as tai aukstinu kava :) saldi ir su pienu mane visada prizadina ir pakelia nuotaika..
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#171289 Man irgi, tik pabudus būtinai kava su pienu gulint lovoj, tada jau galiu keltis.
Parašė haveimooed
#171308 As irgi, nesvarbu ar astuonias valandas miegu ar vienuolikta, ryte niekaip neina is karto atsikelt :/. Svarbiausia kad visi kiti depresijos simptomai jau beveik pranyko, o sitas kaip buvo taip ir liko :/ Nesuprantu, gal cia salutinis poveikis jau vaistu, toks pat kaip depresijos simptomas :(
Vartotojo avataras
Parašė enya
#171313 tik idomu is kur tos kavos gaut gulint lovoj :)
ir dar toks idomus reiskinys: pernai susirgau zvyneline. iki tol niekad problemu su oda neturejau. o nuejus pas dermatologa iskart paklause, ar neturiu problemu su nervais. pasakiau, kad sergu depresija, tai ji net neabejodama pasake, kad zvyneline nuo depresijos :bloga Gal dar kam yra tokia nesamone? koki rysi oda gali turet su depresija?
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#171315 Taip,žvynelinė yra (dažniausiai) nuo nervų kylanti liga. Neužkrečiama.
Mano patėvis ją serga.
Parašėnegative
#171358 man su atsikėlimu tas pats. kas rytą skauda galvą lyg po vartojimo alkoholio. visgi manau, čia vaistų poveikis. taip pat nuolatinės bėdos su spaudimu, širdies permušinėjimais ir t.t.