- 2008 01 04, 23:02
atsiprasau jei tokia tema jau buvo,gal neatidziai ieskojau...tiesiog norejau gal kiek informacijos nzn. nuomoniu apie pasveikima.ar isvis imanoma pasveikti nuo depresijos?nes jau pradedu nebetiket...
Moderatorius: Astro-Meška
- 2008 01 04, 23:15
Yra. nežinau procento, bet man atrodo kad 50. Aš vaistų nebevartoju pusė metų. kol kas viskas gerai ir be jų
- 2008 01 17, 13:38
Aumba, o kaip tu supratai, kad jau pasveiki?..
- 2008 01 21, 23:16
Aciu, Aumba. Tu suteikei vilties. Ir as isitikinau, kad dar nebaigusi vieno epizodo, jau ilipau i kita. Nes rudeni as jau saumiai jauciausi... Posimts, jei nebutume susilpnine to antidepresanto, gal butu ir man pasibaige laimingai... Nieko - sviesa tunelio gale yra. Labai dziaugiuosi del taves...
- 2008 01 22, 15:49
Labai saunu kad tau pavyko
As taip pat jauciuos kur kas geriau bendraudama su draugais, tevai net pastebejo, kad net tik rengimasis(spalvos-ryskesnes) bet ir piesiniai, bei bendravimas pasikeite i geraja puse...tiesiog turi pats tvarkytis su savo liga, ja iveikti yra ivairiu budu...stai mano:draugai! :jap
As taip pat jauciuos kur kas geriau bendraudama su draugais, tevai net pastebejo, kad net tik rengimasis(spalvos-ryskesnes) bet ir piesiniai, bei bendravimas pasikeite i geraja puse...tiesiog turi pats tvarkytis su savo liga, ja iveikti yra ivairiu budu...stai mano:draugai! :jap
Siais nuostabiais laikais nesvarbu kaip tu laikais tik svarbu pinigai, jai sumaniai pasimilet ar ka nors isimilet paieskok pinigu...
- 2009 03 12, 12:14
Inga,
Gal gali parašyt, kaip tu pasveikai, ką darei, kas atitiko tavo gyvenime? Ar tebegeri vaistus? Aš jau beveik praradau viltį, nes kiekvienas vaistų nutraukimas baigiasi tuo, kad vėl tenka priejų grįžti. Gal kas nors turit patirties nutraukiant vaistus?
Gal gali parašyt, kaip tu pasveikai, ką darei, kas atitiko tavo gyvenime? Ar tebegeri vaistus? Aš jau beveik praradau viltį, nes kiekvienas vaistų nutraukimas baigiasi tuo, kad vėl tenka priejų grįžti. Gal kas nors turit patirties nutraukiant vaistus?
Skęstančiųjų gelbėjimas - pačių skęstančiųjų reikalas.
- Puslapis 1 iš 4
- 1
- ,
- 2
- ,
- 3
- ,
- 4