- 2013 07 31, 20:34
Tema skirta tiem, kas yra salia sergancio... Tai va mano ssituacija tokia: turiu pavaldini, kuris nesigydo, senai serga depresija. Ignoruoja direktores (aka mano) nurodymus, del savo sveikatos problemu daznai pridaro nuostoliu (apsizioplina ir prigadina, pridaro broko), visaip kitaip kenkia imones ekonominiam rodikliam (tolimiem pazistamiem daro nemokamas paslaugas imones ir savo darbo laiko saskaita ir pan.)
Siaip jau, toki zmogu reiktu atleisti, ar ne taip? Arba jis susiima ir gydosi ir stengiasi, arba eina velniop?
Bet yra problema, jis mano vyras. Nezinau kaip elgtis. Pakalbejus apie situacija su juo, esu pasmerkiama ir iskoneveikiama, kad nesudarau geru darbo salygu... ir imone yra bloga ir t.t. bet akcininkai teesam mudu ir tai musu seimos verslas... Ka manot, kaip elgtis?
Siaip jau, toki zmogu reiktu atleisti, ar ne taip? Arba jis susiima ir gydosi ir stengiasi, arba eina velniop?
Bet yra problema, jis mano vyras. Nezinau kaip elgtis. Pakalbejus apie situacija su juo, esu pasmerkiama ir iskoneveikiama, kad nesudarau geru darbo salygu... ir imone yra bloga ir t.t. bet akcininkai teesam mudu ir tai musu seimos verslas... Ka manot, kaip elgtis?