Čia ieškome antrų pusių <3 ir šiaip žmonių pabendrauti
Parašė Paulius94
Paulius94 rašė:
3lina3 rašė:Aš manau, kad nuo visko yra pasveikstama, jei turi kažkokį sutrikimą nėra čia ko nusiteikt, kad visą gyvenimą ir gyvensi su juo. Tai tik traumos, užslėptos emocijos, nelengva jas atkast, sujungt tą nutrūkusią grandinę. Bet kas tikrai nusiteikęs dirbt su savim, tikrai įmanoma. Tvirtai tikiu. Žmonės nuo vėžio pasveiksta, kai išsilaisvina iš užspaustų emocijų. Na mano nuomonė. Klausimas tik tas, įdomu ar ilgai ieškojot savo psichologo/psichoterapeuto? Jei lankotės.

Nuomonė tai čia nėra moksliniai įrodymai.

Vėžį lygini su psichologiniais dalykais? OK.

Kai pradėjau žiūrėti šį profesorių, belieka tik atsiimti savo žodžius.

https://www.youtube.com/watch?v=pNu3lRm5PiM Nuo 9:05.
ParašėŽygimantas
#421888 Sveiki, esu 29. Trejus metus gyvenu Švedijoje.Nuo vaikystės esu įpratęs tylėti, galiu visa diena nekalbėti, niekas to nepastebi,mokykloje tik girdėdavau, tai jis flegmatikas ar depresija jam, nereikia prie jo lysti, taip ir atsiribojau nuo žmonių, bet šiuo metu norėtusi artimesnio ryšio. Turiu tėvus, jaunėle sese devyniais metais jaunesne, bet nėra apie ką kalbėtis, niekada nejaučiau stipraus ryšio jiems ar,kad galiu nuoširdžiai pasikalbėti. Draugų taip pat nėra. Gal kas nors norėtų susirašyti?
Vartotojo avataras
Parašė paulina
#430553 Sveiki, gal kas noretu pabendrauti? Gryzau , matyt su siuo rudeniu ir pilku dangum ir savijauta tokia so -so. Nezinau ar kas dar mane pamena. Ilgokai cia nesilankiau :?
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
#430554 Labukas, kaip sekasi? Aš palyginus neseniai čia. Esu vyresnė. Gali paskaityt mano dienoraštį :da

Dirbu. Bandau skaitymą atstatyti. Būna šalutiniai nuo vaistų.

Jei nuotaika nekokia-tai patinginiauk. Įsisuk į pledą. Pasidaryk arbatos. Paklausyk muzikos.
Vartotojo avataras
Parašė paulina
#430556 Sveikute, malonu susipazinti. Pastaruoju metu sunkoka savijauta, ypac rytais suzombeju, nieko nesinori. Bet vakare kiek geriau.
Kartais nezinau ar labiau norisi bendravimo, ar kad visi paliktu mane ramiai, ir nekalbintu. Va tokia savijauta. Sakyciau iki sios savijautos buvo labai neblogai, ir sportavau, ir dirbu.
Po nestumo ir as vartojau vaistus, bet db apie metus ar daugiau nutraukusi su daktare, nes planavau antra, ir daba laukiuosi. Tai dar hormonai.

Skaitymas man neimanomas dalykas, niekaip nesukoncentruoju demesio skaitymui :)
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
#430559 Mano ir savijauta panaši... Visa laime, kad į darbą 1 valanda diena. Darbe atkuntu. O vakare daznai dar melatonina geriu, nes sunku uzmigtil.

Sveikinu su pirmagimiu :tortas
Ir gero laukimo antrojo vaikucio :flo

Dziugios žinios forume :dance
Parašė Soul Mon
paulina rašė:Esu 26m mergina, noreciau pabendrauti su kuom nors :) kam liudna, nesikuklink, parasyk, as nelabai maciau kas dabar aktyvesni is nariu, bet as senbuve cia.

Siuo metu depresija nera atsinaujinusi, bet jauciu poreiki bendrauti nes gyvenimas labai vienodas patapo per siuos karantinus.

Labas Paulina.Gal noretum kartais pabendrauti ? Man diagnozuota sizofrenija,paranojine psichoze.Taciau gyvenu ,ne Lietuvoje ,o Danijoje.Gyvenime iki ligos niekada neturejau problemu su bendravimu ,bet kartais iskyla problemu lyg perdetas nerimas ar perdidelis moters ,kaip dvasines esybes ypatingumo isaukstinimas ypac jei grazesne.Taciau bendraujant ligonineje su zmonem tai visiskai netrukdyde,jauciausi laisvai.Tikejau kazkokia ypatinga meile,bet begant metams suvokiau ,kad tai tik iliuzija i kuria pasineres gyvenau 9m.Pastoviai susipazindavau su idomiomis graziomis panelemis ,bet tai tik gilino mano ligos simptomus.Mano liga lb sunki as tiesiog i ja pasineriau priimdamas kaip tikra realybe.Dabar bandau istrukti ,bet zinau ,kad kelias nebus lengvas.Bet tiekto apie mane,Papasakok daugiau apie save ?Kokia veikla megsti uzsiimti ?Kaip kovoji su depresija ?Kokia tavo kelione per depresijos pasauli ?Kaip su savo liga kovoji?