Čia ieškome antrų pusių <3 ir šiaip žmonių pabendrauti
Parašė Soul Mon
#431658 Sveiki (os).As cia naujokas.Man 36m.Gyvenu ne Lietuvoje.Sergu sizofrenija ,paranojine psichoze.Didziausia klaida ,kad kai gyveni nerealiame pasaulyje, i ji pasineri visa galva ,o istrukti veliau buna speju nelengva...Taip ir su manimi... Sergu jau 8m ir tik ne per seniausiai pradejau ieskoti iseities is savo nerealaus,siurpaus,egzotisko (savotiskai) pasaulio.Matau girdziu,uzuodziu,jauciu, zodziu viskas pajungta....plius dar ,kad ligai prasidejus savotiska izoliacija tampa.Galbut ,jei pasiseks susipazinciau su su kokia mergina.Problemu bendraujant tarp serganciu kazkodel niekada neturejau,bet bendrauti su sveikom panelem sunkiau...Kazkoks barjeras matyt....O galbut rasciau koki drauga ir galetume vienas kita palaikyti ,bei patarti vienas kitam.Mano liga praktiskai visa susijusi su religija.Tamsos ir sviesos..Demonai ,setonas,raganos.puole angelai...Elfai ,fejos ir kazkokia neegzistuojanti "princese" cia mazdaug mano pasaulis...Metai bega o as vis tame zaidime....Noriu istrukti is visos tos beprotystes....Galbut kasnors panasiai ka praeina?