Čia ieškome antrų pusių <3 ir šiaip žmonių pabendrauti
Vartotojo avataras
Parašė Andrej
#346778 Sveiki, taip pat prisidesiu prie ieskanciu nors labai abejoju ar kazka rasiu. Taigi 22 metai Panevezietis. Noreciau pabendrauti arba net susitikti esu velniskoj depresijoj.. skype: Bodyrox16 arba i privata : )
Parašė Krislasakyje
#347555 Ieškau draugės iš Vilniaus. Kad galėtume susitikti, nueiti kartu į filmą, pasivaikščioti, pasikalbėti. Man 31 metai, eiškau panašaus amžiaus merginos, moters, turėjusios gyvenime išbandymų, žinančios, ką reiškia depresija, stiprus nerimas, panikos atakos, o ne sakančios - susiimk ir t.t. Jei susidomėjot, lauksiu laiškų į el.paštą krislasakyje@yahoo.com
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
dvilypis rašė:
ElizabethFo rašė:Šventės, o džiaugsmu nėra su kuo dalintis. kinda sad =)

Tai teiginys ar savo nuotaika konstatuoji? :)

Isversiu tau suprantamai, jog raso kad liudi, nes svencia vienas ir noretu, kad nesvestu vienas. Dabar aisku?
Vartotojo avataras
Parašė dvilypis
Vaiduk rašė:
dvilypis rašė:
ElizabethFo rašė:Šventės, o džiaugsmu nėra su kuo dalintis. kinda sad =)

Tai teiginys ar savo nuotaika konstatuoji? :)

Isversiu tau suprantamai, jog raso kad liudi, nes svencia vienas ir noretu, kad nesvestu vienas. Dabar aisku?

As tik norejau pakalbinti...
Vartotojo avataras
Parašė Pasiklydusi Siela
#347865 Sveiki, aš taip pat ieškau draugų. Man 20m, visada buvau aktyvi socialiniame gyvenime, bet dabar nebegaliu išlipti iš vienatvės. Nebeturiu žmonių, kurie mane suprastų ir tų, kuriais galėčiau pasitikėti. Depresija sergu 5m, tačiau dėl gydymo kreipiaus tik nuo šių metų rugsėjo, dabar geriu 40mg paroxetino ir 200mg quetepino, nors, manau, kad man ir to maža. Jaučiuosi labai apgailėtinai dėl savo gyvenimo, nebežinau kur dingt.

Jei kas nors norėtų su manim pabendraut, rašykit į skype: neringa20075
Esu iš Klaipėdos, bet bendrauti galiu su bet kuriuo norinčiu. :)