Čia ieškome antrų pusių <3 ir šiaip žmonių pabendrauti
Parašė Paulius94
kenny rašė:
Tuštuma rašė:
Paulius94 rašė:Bunant vyru su depresija ar dar kokiu tai psichologiniu sutrikimu yra realiai neimanoma susirast moteri, net jeigu ji ir pati turi tokiu paciu problemu.

Gal koks fuksas nebent kazkada ivyktu loterijos budu.

Moterys nori savimi pasitikinciu, charizmatisku, mokanciu pastovet uz save ir jas, jas pralinksminanciu, sudominanciu. Depresuoti nieko tokio suteikt negali net jei ir pati moteris tokia, nes paprasciausiai ji nores "normalaus", kad gal ir ja "normalia" pavers. Depresuota moteris, bet vyras nedepresuotas = logika, kad gal vyras "normalus" mane istemps is depresijos ir as pati tapsiu "normalia".

Tureti psichologiniu problemu ir buti vyru yra blogiau nei tureti psichologiniu problemu ir buti moterimi. SOCIALINIU SANTYKIU ATZVILGIU.

Kadangi visas socialinis gyvenimas pastatytas ant stereotipu ir normu, o tai reiskia, kad net ir psichologiniu problemu turinti moteris turi daugiau sansu, kad ja uzkalbins kazkoks "sveikas" ir "normalus" vyras. Kadangi pagal visuomenes stereotipus vyras turi imtis iniciatyvos.

Bunant vyru, turinciu psichologiniu problemu, laimeti loterijoj, kad kazkokia moteris tave uzkalbins yra mazdaug tas pats, kas tiketis jog laimesi Teleloto milijona.

Moterys forumo neuzsipulkit, visi suprantam, kad pasakiau tiesa.

Moteris turinti socialinio nerimo sutrikimu, sociofobijos vadinamos, labai abejoju, kad noretu tokio pacio. Noretu uz save drasesnio, iskalbingesnio, kad gal ir ji tada drasesne taptu.

Kai pradejau analizuot zmones ir dometis psichologija, pastebejau tokia tendencija, kad moterys yra alergiskos nedrasiems ir iskalbos neturintiems vyrams. Velgi, uzprogramuoti visuomenes stereotipai.

Is empatijos puses ziurint, draugyste butu zymiai siltesne ir prasmingesne jeigu abu panasiu problemu turintys zmones susieina, nes tik toks toki pati supranta. Bet daugumai moteru jau yra uzprogramuota, kad vyras turetu buti tas "normalus", atitinkantis visuomenes stereotipus.

Rimtu psichologiniu problemu turintys vyruciai, turiu nuviltis jus ir pats save, sansu mums nedaug. Gal kokioj pensijoj, budami 70-ies, kai jau visi susene ir nupuse ir niekam nebesvarbu tie visi socialiniai statusai ir panasus meslas, svarbu, kad yra kartu su kuo i parduotuve nueit. Gal tada pasiseks.

Mano stebėjimų rezultatai rodo, kad sveiki ir "normalūs" su ligotom patelėm apskritai nelinkę prasidėti kalbant apie rimtus santykius, gali tik padulkinti, kol nesusiras geresnio varianto. Aš asmeniškai neturėjau niekada Tavo aprašytų nusistatymų ir įsivaizdavimų, bet šiaip sutinku, kad apskritai visuomenė vyrui užkrauna daugiau normų ir įsivaizdavimų koks jis turėtų būti - stiprus ir pan., tai iš esmės pagrįsti Tavo teiginiai, bet jie nėra universalūs.

Nu tik nereikia šitų stereotipinių klišių. Turiu depresiją, žmona sveika ir jai visiškai vienodai, kad turiu depresiją. Sesuo su bipoliniu, durnyne gulėjusi, bet jai irgi liga netrukdė keisti bernus kaip kojines, kol ilgesniam laikui vieną susirado.

Nu tai as nesakau, kad visur tos stereotipines klises pritaikomos, yra kam ir pasiseka. Plius psichologine liga psichologinei ligai nelygu.

Gali turet bipolini ir but ziauriai grazi ir su gera charizma ir tave ims visi. Sveikinu, kad turi supratinga zmona, pasiseke.

Mano mama nemiga serga 30 metu. Sirgt nemiga yra tragedija, nes jautiesi visada pavarges, jegu nera. Visa gimine, iskaitant ir mano teva, ant jos visa gyvenima stumia, kad ji tingine ir visada skundziasi ir tingi dirbti, nors del seimos (ypac del vaiku) nerealiai aukojosi visa gyvenima.

Esme koks zmogaus emocinis intelektas, empatijos lygis. Dauguma lietuviu sovietiniai nuo zagres nulipe su nuliniu emociniu intelektu ir perdave visa ta "pavelda" savo vaikam.
Parašė SleepingHeart
kenny rašė:
Tuštuma rašė:
Paulius94 rašė:Bunant vyru su depresija ar dar kokiu tai psichologiniu sutrikimu yra realiai neimanoma susirast moteri, net jeigu ji ir pati turi tokiu paciu problemu.

Gal koks fuksas nebent kazkada ivyktu loterijos budu.

Moterys nori savimi pasitikinciu, charizmatisku, mokanciu pastovet uz save ir jas, jas pralinksminanciu, sudominanciu. Depresuoti nieko tokio suteikt negali net jei ir pati moteris tokia, nes paprasciausiai ji nores "normalaus", kad gal ir ja "normalia" pavers. Depresuota moteris, bet vyras nedepresuotas = logika, kad gal vyras "normalus" mane istemps is depresijos ir as pati tapsiu "normalia".

Tureti psichologiniu problemu ir buti vyru yra blogiau nei tureti psichologiniu problemu ir buti moterimi. SOCIALINIU SANTYKIU ATZVILGIU.

Kadangi visas socialinis gyvenimas pastatytas ant stereotipu ir normu, o tai reiskia, kad net ir psichologiniu problemu turinti moteris turi daugiau sansu, kad ja uzkalbins kazkoks "sveikas" ir "normalus" vyras. Kadangi pagal visuomenes stereotipus vyras turi imtis iniciatyvos.

Bunant vyru, turinciu psichologiniu problemu, laimeti loterijoj, kad kazkokia moteris tave uzkalbins yra mazdaug tas pats, kas tiketis jog laimesi Teleloto milijona.

Moterys forumo neuzsipulkit, visi suprantam, kad pasakiau tiesa.

Moteris turinti socialinio nerimo sutrikimu, sociofobijos vadinamos, labai abejoju, kad noretu tokio pacio. Noretu uz save drasesnio, iskalbingesnio, kad gal ir ji tada drasesne taptu.

Kai pradejau analizuot zmones ir dometis psichologija, pastebejau tokia tendencija, kad moterys yra alergiskos nedrasiems ir iskalbos neturintiems vyrams. Velgi, uzprogramuoti visuomenes stereotipai.

Is empatijos puses ziurint, draugyste butu zymiai siltesne ir prasmingesne jeigu abu panasiu problemu turintys zmones susieina, nes tik toks toki pati supranta. Bet daugumai moteru jau yra uzprogramuota, kad vyras turetu buti tas "normalus", atitinkantis visuomenes stereotipus.

Rimtu psichologiniu problemu turintys vyruciai, turiu nuviltis jus ir pats save, sansu mums nedaug. Gal kokioj pensijoj, budami 70-ies, kai jau visi susene ir nupuse ir niekam nebesvarbu tie visi socialiniai statusai ir panasus meslas, svarbu, kad yra kartu su kuo i parduotuve nueit. Gal tada pasiseks.

Mano stebėjimų rezultatai rodo, kad sveiki ir "normalūs" su ligotom patelėm apskritai nelinkę prasidėti kalbant apie rimtus santykius, gali tik padulkinti, kol nesusiras geresnio varianto. Aš asmeniškai neturėjau niekada Tavo aprašytų nusistatymų ir įsivaizdavimų, bet šiaip sutinku, kad apskritai visuomenė vyrui užkrauna daugiau normų ir įsivaizdavimų koks jis turėtų būti - stiprus ir pan., tai iš esmės pagrįsti Tavo teiginiai, bet jie nėra universalūs.

Nu tik nereikia šitų stereotipinių klišių. Turiu depresiją, žmona sveika ir jai visiškai vienodai, kad turiu depresiją. Sesuo su bipoliniu, durnyne gulėjusi, bet jai irgi liga netrukdė keisti bernus kaip kojines, kol ilgesniam laikui vieną susirado.

Sveikinu,esi išimtis. Kaip ir paulius rašo liga ligai nelygu. Standartiniu atveju ji iš taves atima draugus ar net šeima,ką jau kalbėti apie romantines pažintis.
Vartotojo avataras
Parašė Ignition
Morpheus rašė:Tustuma teisi, bet ir tu tuo paciu teisus. Faktas tas, kad eiti i santykius yra sudetinga abiems pusems, bet vyrui yra sunkau. O jeigu dar turi pasitikejimo problemu, tuomet is vis neimanoma.
Gal but, kada nors..

Man atrodo kad kaip tik moteriai uzkelti labai auksti standartai o vyras gali buti bet koks.
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
Ignition rašė:Man atrodo kad kaip tik moteriai uzkelti labai auksti standartai o vyras gali buti bet koks.

Perskaiciau. Pagalvojau. Tada perskaiciau dar karta ir padariau isvadas, kad abiems pusems tas reikalas yra sudetingas. Tiesiog kiekvienas ziurime is savo varpines :)
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#407706 Gal suteiksiu vilčių, ir nuskambės banaliai kas ieško žmonų ar vyrų, nenustokit svajot, ieškot, bandyt ir rasit. Aš radau ir jūs rasit o buvau tokioje pat padėtyje, tai kažkaip neabejoju ir jumis, svarbiausia nenurašyti savęs, susirasti tinkamą žmogų tikrai sunku, bet kai sutiksit suprasit. Ir nesvarbu kada sutiksit šiandien, rytoj ar po metų ar po dešimt, tai jūsų unikali gyvenimo linija ir standartų nėra kaip žmogui susiklosto jo gyvenimas, ypatingai svarbu neprarast savo vertės, neklausyt kitų, nes kitų įtaka nevisada gera,nepasiduot spaudimui kad ir kaip sunku. Kad ir kokie unikalūs ir skirtingi bebūtume visi turime kažką kitą su kuo sutapti galime.
Parašė Milina
#409656 Manau gali būti poroje ir abu sergantys, nebent vienas iš jų pavydus, o sergant vos atsiradus kažkokiam menkniekiui dar stipriau įsikalama į galvą, kad kita puse neištikima, ir jau tada nebus gerai.
Parašė Aivaras Brazauskas
#420609 paulius manau protingai galvoja, jeigu renkiesi antra puse is sveiko mastymo zmoniu tarpo. Seip nie vyras, nei moteris, budami sveiki nenores uzsikrauti depresuota sau ant galvos, galvoju... o toks su tokiu ilgalaikeje perspektyvoje, manau butu geras variantas, aisku cia pagal abieju poziuri ir vertybes.. Dar manau sunku daugeliui save pateikti koki esam, daug zmoniu nori max is gyvenimo ir nelabai moka buti parasti, o juk paprastume gimsta patys silciausi jausmai, galvojant apie ilgalaikius santykius... Man is viso yra sunku save pateikti koks esu, nes isvaizda šalta, o bendrauti noriu šiltai, kazkoks kosmosas pasidaro. na cia pamasciau biski, siandien jauciuosi ne kazka, tai sorrry jeigu mintys padrikos
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#420661 Aš tai nesutinku su Paulium. Šiuolaikinės, intelektualios moterys dažnai pačios vaikšto pas psichoterapeutus ar šiaip emociškai intelektualios yra ir nenurašo vyro jeigu jis turi mental health problems. Aš tikrai visad atviras dėl savo problemų su visom buvau - niekad nepakenkė nei ilgalaikiem santykiam tie faktai (kad mane matytų silpesnį ar mažiau vyrišką), nei vienos nakties nuotykiams jeigu kažkaip apie tai išeina kalba. O dažnai išeina, nes pasakai, kad domiesi psichologine sveikata