Čia ieškome antrų pusių <3 ir šiaip žmonių pabendrauti
Vartotojo avataras
Parašė ElizabethFo
#347904 Tai teiginys ar savo nuotaika konstatuoji? :)[/quote][/quote]

labai malonu, kad kalbini! žinoma, kad tik savo jausmus reiškiu :) išties, tos šventės, tik dar labiau parodo, koks vienas esi :( + motyvacijos nulis bandyti linksmintis , kurstyti pozityvą ir pan. Taigi, tiesiog sėdžiu ir darau nieko. :vovere
Parašė Del Toro
#349461 Sveiki,
siandien pagaliau pribrendo ta diena, kai pagaliau prisiverciau uzsiregistruoti sitame forume, nors zadejau ta padaryti jau gerus metus :). Su depresija ir nerimo sutrikimu reikalu jau turiu apie desimt metu, siuo metu savijauta gal ir nera blogiausia per visa laika, bet nepavadinciau jos normalia. Vartoju paroxetina, trittico ir tiapridali. Beda tame, kad dar ir mikcioju, kartais iki tiek, kad ne zodzio nebegaliu istarti, ir tai galu gale privede prie to, kad pradejau visu salintis ir beveik nebeturiu draugu su kuriais galeciau pasikalbeti. Uzsidariau savyje, o bendrauti su naujais zmonemis nelabai sekasi. Visas gyvenimas liko tik darbas ir namai, daugiau nelabai ka ir pamatau. Bet, manau, kad niekada nevelu pasikeisti, taigi, noreciau susirasti drauge,pokalbiams online ar susitikimams, kelionems po lietuva (labai megstu keliones, turiu automobili), galime ir nesneketi, tiesiog pabuti kartu, pasivaikscioti. Galbut ir nebusiu pats idomiausias pasnekovas, bet pazadu stengtis is visu jegu :). Kai priprantu prie zmogaus, tai ir mikciojimo beveik nebelieka. Man 30m., esu vyras. Siuo metu gyvenu Kaune. Jei sudominau, rasykite i PM, atsiusiu kontaktus. Amzius visiskai nesvarbus.
Parašė anonimasx
#350195 Sveiki, norėčiau ir aš su kuo nors pabendrauti. Man obsesinis kompulsinis sutrikimas, taip pat manau, kad galimai turiu sociofobiją (nėra diagnozuota) ar kažkokių kitų bendravimo sutrikimų, nes bendrauti sekasi sunkiai, draugų neturiu ir beveik su nieko nebendrauju. Pastaruoju metu jaučiuosi labai vienišas ir norėtųsi su kuo nors bent pasirašinėti žinutėmis. Jeigu įdomu - rašykit.
Parašė depressed suicide
#350385 Sveiki, man žiauriai nuobodu ir liudna. Trumpai tariant NORIU DĖMESIO. Norėčiau susipažinti su mergina turinčia panašiu problemų kaip aš. Gal turint su kuo pasikalbėti nors kiek geriau pasijusčiau.Taigi trumpai apie save: Man 22 metai, sergu depresija apie 4 metus. Niekur nesikreipiau ir nesigydau, nes nemanau kad dar laikas. Kai jau busiu visiškai palužes ir stovėsiu ant bedugnes krašto tada bandysiu kažka pakeisti. Jeigu nepavyks tai tiek to, nes tada taip turėjo būti. Esu nedrasus, uždaras, nemėgstantis būti dėmesio centre. Dažnai tiesiog pramiegu, praguliu visa diena nes neturiu motyvacijos atsikelti ir kažko imtis. Norėčiau rasti žmogu kuriam aš atrodyčiau idomus, ar bent jau kažkiek skirtu man dėmesio. Taip pat, kad parašytu pirmas, kadangi dažniausiai aš nesugalvoju ką parašyti. Neseniai gavau valdoxan antidepresantu, nesitikėjau, kad padės tiesiog norėjau išbandyti. Dabar juos naudoju kaip migdomuosius kai neina užmigti. Galėčiau dar daug ką pasakyti, bet tiesiog sunku sudėlioti minti, kad gautusi normalus prisistatymas, tad kolkas tiek.

Pabaigai norėčiau pasakyti, kad man visiškai neaktualu Jūsų pasiulymai kreiptis gydytis, ieškok pagalbos, viskas imanoma, tu gali pasikeisi, tau nėra depresijos, tu nesergi t.t Tai mano gyvenimas ir aš galiu daryti ką noriu. Prašau nekomentuoti, necituoti mano ikelto teksto. Kas norės tegul susisiekia privačia žinute. ACIU.
Parašė tyli
#350697 Sveiki. Nors ir kaip beviltiškas tas internetinis bendravimas jau atrodo, bet ieškau kažko su kuo galėčiau pasikalbėt, gal kur išeit(čia turbūt labiau iš fantastikos srities jau man būtų :D). Esu sociofobė ir galimai sergu depresija. Man 26m. Gyvenu Kaune. Man aktuali lgbt tema.
Vartotojo avataras
Parašė Svajoklis
#351619 Sveiki, esu 21 metu vaikinas, sergu sunkia sociofobija bei depresija. Izoliavau save nuo visuomines ir retai iseinu is namu, vengiu eiti po parduotuves, kavines ir kitas viesas vietas, didele dali gyvenimo praleidau internete. Vaistu nevartoju, pas daktarus nesilankau, IRL draugu praktiskai neturiu. Jauciuosi labai vienisas ir noretusi pabendrauti su zmonem kurie kencia nuo panasiu problemu

Parašė bluesky
#351661 Labas visiems,

Aš irgi norėčiau pabendrauti. Net nežinau kaip save pristatyti, kaip čia ir visi kenčiu nuo panašų problemų. Tik dabar po truputį pradedu lipti iš savo kiauto. Man 26 metai, baigiau studijas, bet dabar niekur nedirbu, nežinau kur galėčiau save realizuoti. :bloga
Mano skype: algirdaslituaen
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
bluesky rašė:Labas visiems,

Aš irgi norėčiau pabendrauti. Net nežinau kaip save pristatyti, kaip čia ir visi kenčiu nuo panašų problemų. Tik dabar po truputį pradedu lipti iš savo kiauto. Man 26 metai, baigiau studijas, bet dabar niekur nedirbu, nežinau kur galėčiau save realizuoti. :bloga
Mano skype: algirdaslituaen

Nerodo kad toks kontaktas yra skypej cia tiksliai parasyta tavo?