Čia ieškome antrų pusių <3 ir šiaip žmonių pabendrauti
Parašė tamsumos
#405980 Sveiki, man 22, gyvenu Vilniuje, sergu depresija. Norėčiau susirasti bendraminčių, su kuriais galėčiau skųstis gyvenimu ((:
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#405983 labas:) man 30.siuo metu as depresuota.malonu susipazinti:) kodel tu depresuotas zmogus?
Parašė tamsumos
#405984 Malonu. Atrodo, kad viskas gyvenime gerai, bet va atsikėliau šiandien ir šūdas. Gal ir tas ruduo kaltas, kad atsikeliu vėlai ir iškart sutemsta. Gal keliamės į žinutes?
Parašė pasimetelis
#406794 Išklausyčiau gyvenimo skundus žinutėse. Man irgi atrodo, kad gyvenime viskas puiku, bet kaip tik ateina nauja diena taip viskas pavirsta šū.. krū..
Parašė Hmz
tamsumos rašė:Gal dar kas nori pabendrauti?

Labas. Jei tinka 47 metų mužikas, brūkštelk PM.
Parašė tamsumos
#409766 Sveiki vėl, šiuo metu išgyvenu visai gerą laikotarpį kovoje su depresija. Gal yra panašiai besijaučiančių ir norinčių apie tai pakalbėti?
ParašėMyla
#410188 Man 23 metai. Mielai pabendraučiau su panašaus amžiaus žmonėmis.
Parašė tamsumos
#412363 Ačiū visiems atsiliepusiems, seniai čia nebuvau, tai tik dabar pamačiau, kiek susilaukiau susipažintojų. Jei kam dar vis aktualu - šokit į PM.
Parašė tamsumos
#417303 Sveiki, aš vėl čia su tomis pačiomis paieškomis! Šiuo metu stengiuosi neįnikti į pernelyg depresyvią nuotaiką, tai ieškau panašios dalios žmonių. Galim persikelt ir į kokį ig ar messengerį, nes čia sunku bendrauti efektyviai!