Čia ieškome antrų pusių <3 ir šiaip žmonių pabendrauti
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#420594 Sveiki,

Neseniai atsikrausčiau į Kauną. Tačiau neturiu visai draugų čia. Jaučiuosi vienišas, nes mano mergina savaitgaliais visada dirba. Tai ieškau kas norėtų kartais susitikti paplepėti.

Domiuosi politika, emocine sveikata, podcastais. Man 26m. , vaikinas.
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#420600 Politika baisus reikalas :D Gali rasti ne draugų, o konfliktų :D
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#420660 Vilniuj tryse kasdien gerdavom su kursiokais ir šnekėdavom apie politiką, visi trys radikaliai skirtingų pažiūrų. Vienas net neonacis. Tad galiu prižadėt, kad būsiu etiškas, nors ir nesutiksiu su nuomone. Manau tada ir įdomiausia diskutuoti
Parašė Edita z
#420666 Norėčiau draugauti, bet amžius mano jau toks, kad galiu pažiūrėti iš šono tik į bendraujantį jaunimą. Malonu ir smagu stebėti šią kartą. Dukra , jos branda, pakeitė mano daugelį nusistatymų/ kurie buvo įkalti aplinkos, auklėjimo ir to ano laiko.
Bendraukite;) kodėl tokie visi nedrąsiai besileidžiantys į komunikavimą ir susitikimus? Vyras mano žiūri podcastus, tai toks jausmas, kad ir aš žiūriu,.:)))) , politikuoja- ty mane užverčia info politine tiek, kad prašau net , kad neitų į karą. Nes jis Honkonge ilgai gyveno, tai ten pabuvojęs, labai politikas patapo.
O šiaip mane domina emocinė sveikata, bet aš skaitau ir žiūriu rusų k. Anglų man džiunglės. Suprantu, galiu kiek bendrauti, bet va šviestis tai ne.
Na kauniečiai judam:) gal kt metais bus daugiau drąsos!
Sėkmės sutikti bendraminčių mano mylimam mieste.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#420670 Va su žmonom vyrai dažnai toksiškai bendrauja apie politiką - mokomuoju, o ne diskusiniu tonu. Pastebėjau tą