Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#365340 Mokestis už serverį šiai dienai 104,28 €/metus. Sumokėti reikia iki liepos mėn. pabaigos.
Labai laukiame paramos. :))) Laiks nuo laiko rašysiu kiek jau turime. :)

Jūsų visi duomenys liks konfidencialūs. Jei norėsit, kad jūsų nick būtų paminėtas tarp remėjų, parašykite man asmeninę žinutę.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#365345 Palauksiu algos dar truputį :)))
Vartotojo avataras
Parašė 0x19
#365379 Kunigaikšti Myškinai, o pinigus surinkti būna sudėtinga? Jei visi po truputį susidėtų, tai manau per gerą savaitėlę galima būtų surinkti visą sumą ar net greičiau. :)
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#365380 Yra buvę įvairiai. Buvo, kad forumo įkurėja vos ne viską iš savo kišenės padengdavo, yra buvę, kad paremdavo kažkoks asmuo. Šiaip sunkokai sumą surinkdavo. Nežinau kodėl. Žmonių užsireginusių daug, bet realiai kiek pastoviai renkasi? Netiek ir daug. Ir kiek dirbančių tarp mūsų, tai taip ir gaunasi sudėtingai su tais pinigėliais. Užtat taip anksti palyginus paskelbiau, kad po truputį gal surinksim. Bet kokiu atveju atsarginis planas, kad padengsiu viską aš. Kol kas nesinori reklamų. :)
Vartotojo avataras
Parašė 0x19
#365382 Iš dalies keista, bet tuo pačiu ir suprantama, kad lėšos ne taip ir lengvai suaukojamos. Manau iš savosios kišenės visko tikrai nereiks padengti, nes kaip ir minėjai - pradėjai apie tai kalbėti anksti. :)

Kol kas nesinori reklamų.

Oh, kaip aš tam pritariu! Jau geriau antrą kartą paaukosiu nei žiūrėsiu į reklamas. :D
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#365390 Aš tai pradedu galvoti, kad būna žmonių, kurie galvoja maždaug: "ai nemirga, nemarga - miręs forumas" :D :D :D Jei dar čia lįstų reklamos, kurias būna net pavargsti kol išjungi, tai visai nekas būtų. Ir taip sunkus gyvenimas, o čia dar. :achtung
Vartotojo avataras
Parašė 0x19
#365392 Trū. :D
Jei jau kalbant apie "mirgėjimą" ir aktyvumą, tai čia pagrinde pateikimo klausimas. :) Nuo visokių facebook'ų žmonės priprato nuolat būti bombarduojami informacija, iššokančiais pranešimais ir kitokiais mirksėjimais, tad forume, kur daugumai aktyvumo indikatorius yra pasikeitusi spalva (kuri taip pat pastelinė), tai ir atrodo, kad nykoka čia. :)
Kai žiūri per naujus pranešimus, tai aktyvumas pasimato, bet retas kuris tai ras ar ieškos. Ypač naujas narys ar juolab svečias.
Bet ir keitimas visko būtų sudėtingas, nes manau dabartiniams nariams tai tik papildomas chaosas.
Žodžiu, jau per daug aš čia. :o
Vartotojo avataras
Parašė emar
#365474 aš prisidėsiu, kiekvieną mėnesį po algos. Arba kai chaltūrą perves :)