Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#412425 Kaip ir visad pradedam anksčiau rinkti pinigėlius už serverį. Reik surinkti iki vasaros 104,28 €.
Dėl duomenų kur pervesti... rašykite asmeninę žinutę man... ir aš jums parašysiu...
Ačiū ir Sėkmės jums... :)))
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#412431 Kaip visada.. jeigu trūks parašyk man ir padengsiu visus trūkumus :)
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#412714 Turim + 20 eurikų.
Ir iš anų metų pitaką.
Iš viso 25 eurikus dabar turime. :)))

P.S. visus paminėsiu geru žodžiu kai surinksim sumą, kad nebūtų kad ans mažiau pervedė, ans daugiau... Nėra svarbu suma, svarbu, kad surenkam tą sumą. :super :heart
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#412887 Viskas, nebetrūksta. :))) Jei tik nepadidins mokęsčio. :D Mokėti tik pavasario gale. Bet greičiausiai mokėsiu anksčiau, kad jau surinkom, bet vistiek gal kitą mėnesį. :heart
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#413463 Ačiū ,kad rūpinatės forumo mokesčiais . Labiausiai reikia padėkoti Morpheus ,Mersui ir Kovotojui . Dėkui visiems .
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
maingirdas rašė:Ačiū ,kad rūpinatės forumo mokesčiais . Labiausiai reikia padėkoti Morpheus ,Mersui ir Kovotojui . Dėkui visiems .

Neteko prisidėti. Šį kartą kaip supratau surinko visą sumą per akimirką. Bet apie finansus komentuoti gali tik KunigaikštisMyškymas. Ji reguliuoja tuos reikalus.
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#413525 nieko tokio Maingirdai, manau kiek kas galim tiek prisidedam, nieko tokio jei kas ir negali, manau kad daugumas is musu esam bedarbiai ir sunku gala su galu sudurti