Sustabdykit pasaulį, aš noriu išlipti
Moderatorius: Astro-Meška
- 2008 11 29, 02:17
Šakės kaip norėčiau.. Bet tada reik ir sesei ir dukterėčiai, o tai jau per brangu susidaro..
- 2009 01 31, 19:24
labai rekomenduoju nueiti i nacionalinio operos ir baleto teatro spektakli "Rusiskas Hamletas".ypac jei Spokaite soka.as nuo premjeros nepraleidau nei vieno spektaklio ,kol galejau nemokamai eiti.dar man labai patinka"Romeo ir Dzuljeta".
- 2009 03 13, 21:32
Buvau teatre pagaliau, operos ir baleto, krize, krize, o tusciu kedziu nebuvo, o ir pristatomu pilna, Ir Juozapaiti "gyvai " girdejau. Nesu didele oper. zinove, daznai nevaiksciojau, bet esu vyrui dekinga, kad turejau proga nueiti, pasiklausyti, su vyru kartu pabuti... Man patiko, nelaiminga tik meiles istorija, kazkaip man vis norejosi tai jaunai merginau surikti - nesiaukok del meiles, gal vyriski ir fataliskas, o tu i save is sono paziurek, kokia tu nuostabi, grazi, tyra sirdimi, istikima, moteriska ... ir dar daug graziu savybiu turi, o taip aukojiesi del vaikino, kuris jau su kita flirtuoja. Pesimistinis variantas - Gaila man tos nelaimingos paaukotos meiles, jauno merginos, tragiskos pabaigos...Jaunyste, jaunyste, kvailyste.
Optimkistinis variantas - geras scenarijus, gera istorija, uz sirdies griebianti.
Optimkistinis variantas - geras scenarijus, gera istorija, uz sirdies griebianti.
- 2009 04 10, 17:21
Koršunovo spektaklius rodė per antrąjį kanalą kiekvieną šeštadienį. Man labiausiai patiko Koršunovo pastatymas Bulgakovo "Meistras ir Margarita", o "Hamlete" patiko žaidimas su tešla (šeip spektaklis gal kiek per ilgas pasirodė). Jeigu norite visai nuprotėt, nueikit į Koršunovo "Kelias į Madagaskarą" - labai ištęstas ir sunkiai suvokiamas neskaičiusiam knygos.
- 2009 04 10, 17:24
Man nelabai jo "Meistras ir Margarita".
- 2009 04 10, 17:26
IR DAR: nebūkit naivuoliai, neikit tik į "Elfų teatro" spektaklį "Tu šiandien dar neverkei, kale! Arba tikroji Eglės žalčių karalienės istorija" !!! Komercinio teatro (žemo lygio) pavyzdys. Negirdėjau nei vieno gero atsiliepimo apie šį spektaklį.
- 2009 09 13, 22:52
Jei kurią dieną norėsit kažko kas "griebtų už dūšios" tai siūlau pažiūrėt domino teatro spektaklį "Bučiuoju, Oskaras". Tai yra lyrinė komedija - ir pasijuokt ir paverkt galėsit tikrai nepasigailėsit.
Dirbk taip lyg tau nereikėtų pinigų.
Mylėk taip, lyg niekas tavęs nebūtų įskaudinęs.
Šok taip, lyg niekas tavęs nestebėtų.
Dainuok taip, lyg niekas tavęs neklausytų.
Gyvenk taip, lyg tai būtų rojus žemėje.
Mylėk taip, lyg niekas tavęs nebūtų įskaudinęs.
Šok taip, lyg niekas tavęs nestebėtų.
Dainuok taip, lyg niekas tavęs neklausytų.
Gyvenk taip, lyg tai būtų rojus žemėje.