Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#92831 linn, o kuo šiaip šeri katę? Gal ji kokių kambarinių gėlių prigraužt galėjo ar dar ko nuodingo užėst? Gali duot natūralaus jogurto ir vandens.
Parašė Forgiven
#94980 Manoji tobulybe. B)

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Gretuxta
#95008 sveiki visi :) as irgi turiu namie katina B) labai mielas gyvunas B)
Vartotojo avataras
Parašė Cleo_25
#101070 Kur visi katinų mylėtojai ir augintojai dingę? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#101119 Visi čia. :)
Vartotojo avataras
Parašė linn
#101441 Help,turiu kate kuri kakoja pastoviai salia dezutes bet ne i ja,tai tesiasi jau ilga laika ir pastoviai,dezute pastoviai svari,vieta rami,nes i ta kambariuka niekas nevaiksto,graikas taip pat ne is pigiausiu,jau neizmanau ka daryti,kartais prikakoja kambary,kur dezute bedeciau visada ne i ja issitustina bet salia,ceze nera maza...as jau ta kate noriu prismaugti,negrazu bet jau nebeimanoma apsikesti,gal kas turit patarimu kokiu,snukuti jau pries kelias dienas pradejau kisti i tas ismatas,bet vistiek nepadeda,nebeismanau ka bedaryti,nes atsikeli ryte pilna kakuciu kurie kvepia,pareini is darbo vel tas pats....
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#101442 man ta pati problema :(
Vartotojo avataras
Parašė linn
#101451 ar sprendi ja kaip nors??+beje ka tik internete perskaiciau kelis budus
1.kisti kate i narva su jos kakojimo dezute ir ten laikyti kai pridirba kur nors nevietoje,laikyti apie tris dienas taip,po 3 dienu kai pamatai kad prikakoja i dezute tada isleisti ir pagirti ja,o jei ji vel darys kur nors nevietoje tai vel ja i narva ir laikyti ten.
2.kisti kates snukuti i ismatas ir mesti per duris,neisileisti ilga laika
Cia geriausi budai kuriuos radau internete,be to patarimas buvo dar kad jei kisi snukuti i ismatas nerodyti po to iskarto kur ji turejo tai daryt(i dezute) nes tada supras kad ir ten negalima.
nuo rytojaus pradedu visus budus ir daugiau negailesiu nei truputi,nes jau istikruju nervas ima,atrodo visko duoti,subine visko pilna,maisto kiek nori kokio nori ir dar cia...
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#101453 Vargšai katinėliai. :(
Vartotojo avataras
Parašė linn
#101459 o ka daryt???as visa menesi galvojau vargsai katineliai,kakoja ne ten,gal dezute nepatinka,gal smeliukas,maistelio visokio kokio tik imanoma,netgi katinu specialu pienuka duodu..na jau po menesio tai jau atsiprasant uzp... tie sud... o as ne vargse???kiekviena miela diena sudukus valyti ir gyventi smarveje,as suprasciau kad kas butu skriaude muse,maisto negautu,nezaistu su jais ar dar kas o dabar visko turi ir dar sika ant galvos!!!pasedes narve ar lauke ilgiautai gal supras is kur kojos dygsta ir kur suduka reikia palikti
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#101465 Reikėjo prieš įsigyjant katinėlį ir prieš pradedant jį auklėti sužinoti viską, kas įmanoma apie kačių pratinimą prie tualeto. Maniškė nėra nėkart padarius ne į savo dėžutę. Jei būna kraikas seniai nekeistas, tai katė ateina ir tol kniaukia, kol pakeičiu. Bet šalia nedaro, o kenčia ir laukia, kol bus sutvarkytas tualetas.
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#101470 Linn, gaudyk "veiksmo metu" ir bedarančią nešk į dėžutę, o po visko visaip kaip pagirk. Aišku, vaizdas bus nerealiai juokingas net ir tau pačiai. Ar bandei?
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#101474 Gyrimas labai veiksmingas tiek su šunim, tiek su katėm. O snukio kaišiojimas į šūdus yra žiaurus elgesys su gyvūnais ir tave galima apskųsti.
Parašė Praeive
#101476 Man irgi teko patirti panašių problemų, baigėsi tuo, kad šalia dėžutės padedu laikraštį-ten padaro, netgi patogiau iš karto išmesti. Kai kurios katės, matyt, yra labai super švarios, gal joms tos dėžutės kvapas sukelia norą šalia daryti, užjaučiu, nes pati jau irgi buvau netekusi kantrybės..
Vartotojo avataras
Parašė linn
#101479 bandziau ir pagirti ir taip ir anaip,ko as tik nedariau :oops: nebegaliu su tuo katinu,pastoviai visur sudukai namie metosi!ka jus darytumete tuo atveju?
beje nuli tau matai ne karta buvo padares kazkur kitur o man kiekviena karta kazkur padaro,kantrybe turi ribas,katinus ne karta esu turejusi,esu persu katina turejusi,siamo,paprastus neveislinius ir puikiai zinau kokia ju prieziura ir ka reikia daryt,bet kai paturetum toki koki as dabar turiu tai manau po kazkiek laiko ir tau kantrybe baigtusi kai jokios normalios priemones nebepadeda,kai bijai atsivesti sveciu nes bus prisikta atsiprasant,kad tas svecias i suda neiliptu,beje vaikas taip pat namie yra ir apie jo sveikata taip pat turiu galvot,o mygdyt to kaciuko man rankos nekyla!ir ka siulai?susargdint vaika,gyvent smarveje ar visdelto,ar uzmigdyti gyvuna(man cia grynas jo nuzudymas,tokio varianto niekada nesirinkciau)ar grieztesnes priemones paimt?sorry man toks pyktis paeme nes ne tau sita gan nemaza problema,o pasirinkimo kaip ir nebeturiu.