Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#102811 Kas turite? Jei tokių yra, tema turi prasmę, jei ne - teks trint. Man reik patarimų.
Parašėnegative
#102828 yra namie.
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#102838 Turėjau :)
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#102882 pas mane problema, kad neauga zoles. ir jos paruduoja. vanduo skaidrus. nesuprantu kame dalykas
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#102909 1. Kokios žolės?
2. Koks gruntas?
3. Kokios žuvys?
4. Kuo tas žuvis maitini?
5. Kiek žuvų, kiek žolių ir kokio tūrio akvariumas?
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
Rėja rašė:1. Kokios žolės?
2. Koks gruntas?
3. Kokios žuvys?
4. Kuo tas žuvis maitini?
5. Kiek žuvų, kiek žolių ir kokio tūrio akvariumas?

zoliu pavadinimu nezinau, gruntas - smulkus akmeneliai, zuvys - gupijos, kardonesiai, pecilija viena, samukai, maitinu sausu maistu ir karts nuo karto duodu kirmeliu. akvariumai nedideli (jie du, viename is ju jaunikliai, kad nesuestu didziosios atskirti), zuvu ne itin daug, gal 12, maziuku daugiau, bet jie dar vos matosi. turis akvariumu gal kokie 5 trilitriakai ar maziau
Vartotojo avataras
Parašė kukas
#102983 Pas mus irgi yra akvariumas, bet daugiau juo vyras rūpinasi :?
Vartotojo avataras
Parašė kukas
#102986 Skirtingos rūšys augalų mėgsta skirtingą terpę. Manau įtakos turi ir vanduo iškur jį pili. Pas mus kai buvo iš vandentiekio buvo viskas nurudavę, dabar pilam iš šaltinio tai augalai ir žuvys atsigavo. Dar deda tokius molio rutuliukus žolėm tręšti, sako labai padeda. Dar žolėms ,kad augtų reikia gero apšvietimo.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#102991 apsvietimas yra padorus. reiks pasieskot tu trasu
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#103066 Gali būti, kad trąšų trūksta, bet gali būti tiesiog taip, kad žolėms neužtenka "erdvės". Žodžiu, joms trūksta co2, dėl to negali normaliai funkcionuoti. Pabandyk tręšti, jei nepadės - apmažinti augmenijos.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#103124 tai kad ju taip mazai =)
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#103678 sekmadieni pripirkau nauju zoliu is turgaus, is zmoniu. nes girdehjau pletkus, kad is Kikos negeros zoles. kolkas zaliuoja. dar nusipirkom geltona gupiju patineli. o siandien kaip maniake nuejau vel i kika ir nusipirkau du "trintukus". jie eda siuksles, bet nepuola mailiaus. valio :) tik mailiu perserem, nes maitinau as ir draugas nesusitare.
Vartotojo avataras
Parašė kukas
#103909 Bus mailiukai storuliukai :D Apie Kiką ir aš esu girdėjusi nekokių atsiliepimų.
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#103923 Kukas, labai neveltui, Ten jokių gyvūnėlių pirkti negalima, jautrių augalų irgi.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#103986 nu surizikavau ir nusipirkau kikoj du "trintukus". tada savo samukus, kurie po dugna smaizioja sumeciau i mailiaus akvariuma, jie pakele visas siuksles nuo akmenu is zoliu, su filtru isvalem, tada samukai pridejo ikru :) ir suleidau vel juos i didziuju akvariuma, dabar filtruju ji. nes du akvariumai ir vienas filtras ir vienas vandens sildytuvas. burbuliatoriu paskolinau kaimynui, tai terliojuosi, is vieno akvariumo i kita perkelineju atsargiai. neturiu pinigu dabar nusipirkt antra filtra ir antra termostata.