- 2009 02 21, 03:00
Sveiki, buvau dinges siek tiek is horiznoto. Labai sunku savaite buvo... tokia su daug streso ir mazai miego, bet pagaliau ji baigesi :lakstau
Laisku visai nebuvo, turbut todel, kad seminaru nebuvo. O vat kai ivyko, tai ir laiskas atejo
Laiskas toks, kad tikrai galima pavadinti konsultaciniu: zmogus klausia ka jam daryti, kaip padeti. Taciau, kadangi nekonsultuojame, siulau rasyti is kiek kitos pozicijos: parasyti kas jums padejo/padeda, ko norejosi tokiomis akimirkomis. Zinoma, nepamirstant, kad jus esat jus, o kiekvienas zmogus yra individualus ir jam turbut pagalba turi buti kitokia.
Taigi persiunciu laiskeli:
Laisku visai nebuvo, turbut todel, kad seminaru nebuvo. O vat kai ivyko, tai ir laiskas atejo
Laiskas toks, kad tikrai galima pavadinti konsultaciniu: zmogus klausia ka jam daryti, kaip padeti. Taciau, kadangi nekonsultuojame, siulau rasyti is kiek kitos pozicijos: parasyti kas jums padejo/padeda, ko norejosi tokiomis akimirkomis. Zinoma, nepamirstant, kad jus esat jus, o kiekvienas zmogus yra individualus ir jam turbut pagalba turi buti kitokia.
Taigi persiunciu laiskeli:
Martynas rašo: Sveiki.
Kaip padėti žmogui, kuris serga depresija? Žinau, kad mano artimas žmogus ja serga ir dėl ligos kartais elgiasi neadekvačiai, pyksta, nieko nenori daryti, vartoja vaistus, bet kaip aš galiu jam padėti, nes sunku ir skaudu matyti, kaip kenčia artimas žmogus.