Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#105232 Nu ir būkit tokios bebebe
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#105774 Va vaj vaj, kaip nulis sako, vaj vaj vaj, kaip aš dėl to susisielojau :D
Tai tiesiog iržš esnačių moderatorių sakykit, kas norit mane priimt į savo skyrių ir bus paprasčiau bebebe O jei nesakysit, tai taip jum ir reikia bebebe
Parašė autumn
Rėja rašė:Va vaj vaj, kaip nulis sako, vaj vaj vaj, kaip aš dėl to susisielojau :D
Tai tiesiog iržš esnačių moderatorių sakykit, kas norit mane priimt į savo skyrių ir bus paprasčiau bebebe O jei nesakysit, tai taip jum ir reikia bebebe

Tu ten tikrai paprastus riešutus ryji?.. :D
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#105782 Reja saunuole uz iniciatyva, bet si tema del moderavimo pagalbos turetu vystytis moderatoriu skyriuje.
ParašėKatinas
#105814 Reja gali man padeti skyriuje "Reikia pagalbos "
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#106616 Tai galėčiau, jei kas nors teiktųsi leisti man tai padaryti bebebe
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#125164 ieškomas asmuo, norintis moderuoti mitybos sutrikimų skyrių.
Parašėnemoku
#125167 [quote="Agni"][/quote]
Jei neatsiras daugiau asmenų, norinčių moderuoti, kuriems teiktum pirmumą, galėčiau šį reikalą apsiimti aš. Per dienas sėdžiu prie kompiuterio ir mėgstu tvarkyti tokius dalykus, manau, susidoročiau su užduotimi.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#125168 gerai, bet turesi rinkti informacija apie mitybos sutrikimus ir deti j1 tame skyriuje, taip pat isdavineti leidimus norincioms ten patekti moterims.
Parašėnemoku
#125169 Gerai, manau, kad susitvarkysiu.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#125172 pradžiai sukurk informacinį skyrių, vėliau jei kas neaišku, klausk moderatorių forume.
Vartotojo avataras
Parašė mango
#125174 As bandyciau padeti skyriui reikia pagalbos. Jei reikia?
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#125176 ta prasme nori moderuot "reikia pagalbos"?
Vartotojo avataras
Parašė mango
#125177 Taip - skyrių "reikia pagalbos", arba kokį kitą skyrių?