Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė smekla
#95927 O, šaunu. Va aš turbūt panašias linijas ir pasipiešiau ir suabejojau ar ne per paprasta, gal ir gerai ką įdomiau, bet nebūtinai.. Kažkaip fantazijos trūksta..o anksčiau akimirksniu krūvos idėjų būdavo. O koks siluetas, kokio ilgio, ar plati apnara?
Parašė autumn
#95929 Kas yra apnara? Ar ta pati apačia megztinio? Jei taip, tai gal kokio nepilno sprindžio ilgumo, kiek pamenu. Jis toks laisvai prigludęs man, nėra ilgas, baigiasi kažkur ties užpakalio pradžia :)
Jeigu nori kažko įdomesnio, gali, pavyzdžiui, megzti jį visą tokį lygų, o kur nors krūtinės plote kokio raštelio fragmentuką įdėti, manau, turėtų visai gražiai atrodyti :)
Nors manęs per daug klausyti šitais klausimais nereikia, nes per savo gyvenimą esu numegzgusi pusę pirštinės ir pusantro šaliko pačiu elementariausiu raštu, tai mezgėja nekokia :bloga :D
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#95933 Tai aš ir neklausinėju apie techniką, =) o va, stilius, tai ko reik ir gaunu, dėkui B) Va, turbūt taip kryptis ir aiškėja: lygus, vidutinio laisvumo, gal prieky po pynę per krūtinę ir rankovės vidury, ir gal paįvairinimui kokią apykaklaitė uždėt pvz kiauraraščio.. (jo, apnara apačia tas stulpelis) pradžiai galvojau plačią nuo klubų iki liemens ir ant rankovių kokius du trečdalius iki alkūnės..bet al geriau įprasčiau, paskui toks tipo įliemenavimas gali senoviškai atrodyt..
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#101567 Na štai jau ir numegztas ir taip nelogai išėjo kad pati tokio užsimaniau ir ka tik užbaigiau ir sau tokį, tik kadangi siūlu mažiau, tai mažesnis, ir kiek sakyčiau mažokas, labai jau aptemtas, reik svorį mest :lakstau ir antrai dukterėčiai jau tik rankovės liko, Oho, tai jau ketvirtas megztinis bus (ir per šiemet!) :DD ot gerai, kad bent čia prisiverčiau.
Valio :DD Šiandien sesei atidaviau, kad dukrelėm perduotu megstinius, dar paprašiau kad padarytu tai paslaptingai :D kad didesnis siurprizas būtu. Apžiūrėjo ir sakė aš talentas, labai patiko abu megztiniai. Dabar sau pradėjau
Vartotojo avataras
Parašė mango
smekla rašė:Na štai jau ir numegztas ir taip nelogai išėjo kad pati tokio užsimaniau ir ka tik užbaigiau ir sau tokį, tik kadangi siūlu mažiau, tai mažesnis, ir kiek sakyčiau mažokas, labai jau aptemtas, reik svorį mest :lakstau ir antrai dukterėčiai jau tik rankovės liko, Oho, tai jau ketvirtas megztinis bus (ir per šiemet!) :DD ot gerai, kad bent čia prisiverčiau.
Valio :DD Šiandien sesei atidaviau, kad dukrelėm perduotu megstinius, dar paprašiau kad padarytu tai paslaptingai :D kad didesnis siurprizas būtu. Apžiūrėjo ir sakė aš talentas, labai patiko abu megztiniai. Dabar sau pradėjau

Eik tu sau, bitutė darbštuolyte, pasirodo tu esi. Tiek primezgei. Va, ir aš susigundžiusi, liemenę pradėjau megsti, tikiuosi iki kitų metų užbaigsiu :D
Vartotojo avataras
Parašė Marse
#106876 čia mano raukinelis, tik nemoku padidinti. Nežinau kas ne taip?
Paveikslėlis

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Bitė Maja
#107953 Mano beveik baigta staltiesė (pritrūko siūlų paskutinėms eilėms - skresmuo maždaug metras):

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#107998 kaip jus galite megzti, kai nerimas uzeina baisus? as negaliu. nieko negaliu daryt, tik sedet prie kompo ir refreshint tuos pacius puslapius. nors megzti megstu/megau
Vartotojo avataras
Parašė Bitė Maja
#108013 Mezgimas/nėrimas mane raminančiai veikia. Dar teigiamai veikia siuvinėjimas. Anksčiau mėgau piešti, bet dabar tuo užsiimti tiesiog negaliu.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#108039 Marse grazus raukinelis man tai mezgimas aukstoji matematika :bloga

Bitute, oho kiek darbo idejai grazu :super
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#108086 neglaiu megzti kai nerimas. negaliu ramiai ant sofos sedet, turiu maltis arba spaudinet kompo klaviatura arba rukyt be sustojimo. o taip gaila. turiu ideju ir zaliavos.
Vartotojo avataras
Parašė Marse
#108901 Na ir dar vienas mezginys, skraistė anūkei.

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#108904 ohoho :super
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#108911 MArse, grazu :)
Vartotojo avataras
Parašė Marse
#109029 Ačiū, džiaugiuosi, kad gavosi gana tvarkingas daiktas.