- 2009 03 03, 17:43
Žinoma kad supranta, aš net labai.. Esu vieniša, tai sunkumu dėl vyro kaip ir nėr, bet užtat sūnelis tai visai matau neisivaizduoja kokia situacija, dar pačiam sunki paauglystė, o va motina tai išvis iš proto varo ir šiaip visą gyvenimą su ja sunku, o dabar negaliu išaiškint, kad man stogas nuvažiavo, o ji šlykščiai lenda į namus į akis ir nepaiso kad man ir taip protas pasimišęs tai dar visokių pletkų plepa be sustojimo, taip bloga paskui būna.. na susirastu ji ką savo amžiaus ir kalbėtusi apier visokius pyp merūnus...Na nieko, aš kiek tik įveikiu stengiuos viską jau ant jos amžiaus nurašyt.. Bet faktas, kad kaip ir tau ir man negalim įkrėst kitiem žmonėm supratimo, jis arba yra arba ne ir išvis nerealu, kad žmogus pats to neišgyvenęs tai suprastų. Taigi deje tenka susitaikyt su tokia situacija ir galvot kažką kitus daryt, nes juk supranti, kad nepriversi kitą suprast tai ko jo smegenų patirty nėra, gali tik pabandyt įsivaizduot, bet labai rertas turi talentą nors kažkiek įsigilint į kito savijautą.. Manau viskas ką mes galim padaryt, tai nutaikius tinkamą progą atvirai pasikalbėt, kad dabar labai sunku, kad labai reikėtu palaikymo ir pan.. Dar žinau, kad kalbant su vyrais jie sutapatina save su savo veiksmais, tai reik pasakyt, kad nekaltini ir jei ką ne taip padarė, tai ne jis negeras o tik tas poelgis netiko. O pas gydytoją, tai jei tik išeina jį įkalbėt, kartu labai naudinga būtu nueit. Tik dar, iškart morališkai pasiruošk, kad kada nors jam gali išsprūst pavadint tave ligone ar kas panašaus, kads paskui labai neužsiskaudintum, nepasijaustum pažeminta :jap Ir dar, manu, išeit visada suspėsim, bent aš taip manu, bet kam, reik pirma viską padaryt kad šauniai pagyvent, tiesiog privalom išnaudot šią galimybę pasidžiaug gyvenimu =)
Paskutinį kartą redagavo smekla 2009 03 03, 17:52. Iš viso redaguota 1 kartą.
Sustabdykit pasaulį, aš noriu išlipti