Moderatorius: mango

Parašė Perla
#8416 kad jis niurkomas nelabai leidziasi :lol: bet as vis viena niurkau nori jis to ar ne :lol: seip jis neryzas o toks sviesus smelinis nu kaip prie nemuno semliukas :lol: nuotraukose visiem atrodo kad ryzas gyvai kaip pamato nuomone pasikeicia :)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#8505 tokį grožį ir aš noriu gerai paniurkyt :lol:
Parašė Perla
#8506 aciu aciu :)
ParašėTomash
#8508 grazus gywunelis :)
Parašė Perla
#8510 :) dekui
Vartotojo avataras
Parašė judiciukas
#10913 Labai noreciau ir as parodyti savo numyletine... tik nemoku, arba man neiseina :([/img]
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#10936 idek pima savo gyvuno foto i savo internetini foto albuma nukopink nuotrauka ir imesk zinuteje spausdama img,nes per kompa neikelsi :wink:
Vartotojo avataras
Parašė judiciukas
#11096 O is kur man gauti savo internetini foto albuma? :(
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#11155 ju dauk yra duosiu kelias nuorodas www.photobucket.com , www.fotki.com ,tik reikia uzsiregistruoti ir susikurti albuma o poto dedi jose savo foto.
Vartotojo avataras
Parašė pamaivyte
#11183 Paveikslėlis

cia Elza, semo katyte maisyta su kaimietuke, labai jau "zveriska", dabar siek tiek nurimusi, bet vis tiek, kandziojasi ir puola kaip suniukas... ot juoko pridaro visiems... :D
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#11218 čia tu piešei???
Vartotojo avataras
Parašė pamaivyte
#11269 :oops: cia su telefonu fotografuota, remeliai jau buvo.... kai brolis parves dovana nuo senelio salcio fotoaparata, tada jau nuotraulytes ryskesnes bus, ir katyte pasirodys visu savo dailiu "zveriskumu"... :lol:
Vartotojo avataras
Parašė judiciukas
#12114 bandymas :angel [img][/img]
Vartotojo avataras
Parašė judiciukas
#12118 nu neiseina man :?