Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#109068 Marse, nuostabu :super Aš megztinio nesugebu nusimegzti, tai man čia aukštoji matematika :o
Vartotojo avataras
Parašė Marse
Rėja rašė:Marse, nuostabu :super Aš megztinio nesugebu nusimegzti, tai man čia aukštoji matematika :o

Tai megztinis yra daug sudėtingiau. Čia tik platini platini ir užbaigi. O megztinyje reikia daryti pagal iškarpą ir labai svarbu gerai apdoroti detales. Dabar man jau per sunku, neįžiūriu ir tingiu. Geriau mezgu "paklodes" :D
Parašė Migle
#109977 Prisijungiu ir as prie serganciu mezgimu burio.Gal kokia ideja is jusu pasigriebsiu,nes jauciuosi issisemus,nieko idomaus nesugalvoju,o be mezgimo negaliu.Turbut vaistai mane isderino,visiskai nesigalvoja.
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#109983 Nu Marse ,nuostabus tavo mezginukai,pavydziu,kad moki ,nes as moku tik salika blogom ir gerom akim :D
Vartotojo avataras
Parašė Marse
oksana rašė:Nu Marse ,nuostabus tavo mezginukai,pavydziu,kad moki ,nes as moku tik salika blogom ir gerom akim :D

Tai nieko daugiau ir nereikia. Geros/blogos visa ko pagrindas. Paskui reikia pridėti tik šiek tiek užsispyrimo.
Migle, idėjų be galo daug supermamaoj. Aš ieškau idėjų moherinei trikampei skarai. Norėčiau viso rašto gatavo, nes pati nesugalvoju kad ir platinimas ir kraštas būtų suderinta. Norėčiau, kad gautųsi tokia tradicinė, a la rusiška
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#110051 as nemoku skaityti rastu is schemu. jei ta sugebeciau suprasti, buciau daug tobulesne mezgimo srity
Parašė Migle
#110117 Migle, idėjų be galo daug supermamaoj.
Taip,zinau,ten daznai ilendu,bet kazko savo nesugalvoju,o ten viskas taip grazu,kad tik seile pavarvinu,paciai sudetinga igyvendinti.
Vartotojo avataras
Parašė Bitė Maja
#110119 Kai mezgu ką nors, pasidarau natūralaus dydžio iškarpas, tada lengviau megzti, matau, kur nuleisti ir kiek. O raštą pasirenku.
Vartotojo avataras
Parašė Marse
#110609 Jau pradėjau vėl megzti skarą, va tokią
http://www.ullaneule.net/0207/ohjeet_lehmus.html
Balta, moherinė (kidsmohera su šilku). Kaip ji tiktų ir patiktų mano mamai. Mezgu ir vis galvoju apie tai. Mamos jau senokai neturiu. Kol mama buvo gyva nevisada stengiausi padaryti jai ką nors malonaus, na ir galimybės buvo kitos.
Taip ir "terapinuosi"
Vartotojo avataras
Parašė mango
#110783 Vau, kai numegsi, būtinai imesk foto, labai noriu pasigrožet
Vartotojo avataras
Parašė mango
#111081 Siandien ziauriai pikta, nervinga, eisiu megsti, mane ramina tai, va, gal ir miego tada uzsinoresiu, ir nervas neims. Aisku, kas neramina liks, bet....einu megsti, aprimsiu, gal per ta laika ir ka sugalvosiu, isspresiu. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Marse
vis laimingesnė rašė:Siandien ziauriai pikta, nervinga, eisiu megsti, mane ramina tai, va, gal ir miego tada uzsinoresiu, ir nervas neims. Aisku, kas neramina liks, bet....einu megsti, aprimsiu, gal per ta laika ir ka sugalvosiu, isspresiu. :bloga

Taip ir nesupratau, miegojai ar mezgei :D Tikiuosi, kad padėjo bet kuris atvejis
Vartotojo avataras
Parašė mango
Marse rašė:
vis laimingesnė rašė:Siandien ziauriai pikta, nervinga, eisiu megsti, mane ramina tai, va, gal ir miego tada uzsinoresiu, ir nervas neims. Aisku, kas neramina liks, bet....einu megsti, aprimsiu, gal per ta laika ir ka sugalvosiu, isspresiu. :bloga

Taip ir nesupratau, miegojai ar mezgei :D Tikiuosi, kad padėjo bet kuris atvejis

Tai va, iš pradžių mezgiau, mezgiau, kol akys pradejo lipti, tada užmigau, gerai, kad dar ne su mezginiu rankose :D
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#113760 Bandau ir aš savo parodyt, kokybė nekokia, bet gal suprasit
[/img]Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#113761 oooo kaip grazu :super

o kurioj vietoj tu stora :?