Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#551 as tai nepirkciau suns, neimciau net jei primoketu... kazkaip nepatinka man sunys anei kates. vat ziurke - visai kas kita
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#559 as tik uz suni. tik medzioklinis tai nelabai, kazkada turejau, tai daug problemu su tokiu. geriausia butu koks svelnios sielos ir charakterio sunekas.
ParašėSandra
#677 Mane traukia bigliai (angl. beagles), jis maziausias is medziokliniu, bet vistiek super aktyvus, reikia lauke issidukti...bet, kad man ju toks grozis, o akys, tai jeigu visi sunu paperka, tai sito akys laikomos ju "koziriu"

http://www.uostinetojas.lt/?page=mazyliai

Siaip noreciau linksmo, ne is tu mieganciu pastoviai, gal trumpo plauko, su mazai prieziuros, gyvenam ka tik suremontuotam bute, o bigliai buta siaubia...bet kad jie man tokie jau. O kokius jus laikote?
ParašėSandra
#679 Agni, Liepa, kokius jus turite/turejote...Ka man daryti, kad tie, kurie maziausiai reikalauja demesio yra sofkiniai-kiseniniai, o jie manes netraukia....Man traukia tokie vidutinio dydzio, kur lauke dugsta su manim, cia turbut mano pasamones noras, kad mane irgi isjudintu. "Animal Planet" dariausi testa del to, kokia veisle man rekomenduotu pagal mano kriterijus, tai pagrinde meta, Jack Russel terjerus (tie, kur "Kaukeje" vaidino, balti tokie, labai aukstai soka, deja...medziokliniai :D , po to Biglius (mano numyletinius), cvergus (cvergsbnauceriai, bet man ju barzdos nelabai, tokie kaip senuciukai man jie su tomis barzdomis...), o beje, gi ir taksai ir spanieliai medziokliniai, o zmones juos augina....
Vartotojo avataras
Parašė AUmba
#713 nu va, išpeikėt mano nusižiūrėtą biglį.. o jis toks gražuolis :)
Paveikslėlis

dar buvo pasirinkimuose keri-bliū-terjeras Paveikslėlis bet jį reikia sudėtingai kailį prižiūrėti
ParašėSandra
#739 Liepa, tu simtas sypseneliu :D :D :D :D :D
Tingaus tai tikrai nenoriu....
O kiek skambinu i veislynus, tai jie dar ten sako, kad parenka ramesni, tipo mato, kurie vadoje suniukai aktyvesni, kurie ramesni, bet aisku i dresuras tai reiktu, bet taip ir svarstau, gal tai ir butu mano depresijos pabaiga, o gal vargsas suo kankintusi, kol as nepasijudinciau is lovos....
AUmba, tai ir tau bigliai veza?

A, Liepa, bet juk auksiukai labai dideli.... :( vyrui jau Biglis per didelis atrodo :D , o tai jie ne medziokliniai?
Man reikia tokio suns, kuris duktu, kai as noriu, ir lauktu, kol as islipsiu is lovos, ir nelistu i akis. EGOISTE ANE? MANO DUKRYTE TOKIA, VARGSELE...
ParašėSandra
#748 nieko ne per daug tu cia...beda tik, kad mes o remonto, o vyras toks pedantas, jam jau vaidensi subraizyti laiptai, isdraskytos lovos, nugrauztos sienos
ParašėSandra
#755 tai kai jau rimciau svarsysiu-kreipsius, o siaip gruodi Vilniuje Tarpt. sunu paroda, reiks vaziuoti, pasiziurineti...
ParašėSandra
#767 TAI VA TO IR VAZIUOJU. ZODZIU REZIUMUOJANT: SUNYS PALENGVINA DEPRESIAJA, TIK REIKIa veisle issirinkti :D nu cia as visokiom raidem jau varau
Vartotojo avataras
Parašė AUmba
#1052 Tikrai taip :D
kiek teko susidurti su psichologais - visi augina šunis ar kates :D Arba šiaip turi kokį "stiprų" ar įtraukiantį hobį. :) Vadinasi naudinga ir mums
Parašė Neringa
#1068 Siaubas mano vilka japoncikas dul... :shock: ,nepasiekia tai i koja ...vaizdelis :shock:
Parašė Neringa
Liepa rašė:Neringa, koks tavo šuo? :)

vokieciu aviganis ,ilgaplaukis ,mergyte ir dar skaisti :lol:
Parašė Neringa
#1105 aa ne ,mama su dokumentais lyg ir ..o tetis nezinomas ...o gal atvirksciai :roll:

va musu Leja Paveikslėlis ir Matas i kadra papuole :lol:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#1114 jezau koks grozis ir as tokio suns labai noriu.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#1117 as turiu kate. anksciau turejau suni, paauglysteje.