Moderatorius: mango
- 2007 10 26, 07:49
as tik uz suni. tik medzioklinis tai nelabai, kazkada turejau, tai daug problemu su tokiu. geriausia butu koks svelnios sielos ir charakterio sunekas.
- 2007 10 26, 19:57
Mane traukia bigliai (angl. beagles), jis maziausias is medziokliniu, bet vistiek super aktyvus, reikia lauke issidukti...bet, kad man ju toks grozis, o akys, tai jeigu visi sunu paperka, tai sito akys laikomos ju "koziriu"
http://www.uostinetojas.lt/?page=mazyliai
Siaip noreciau linksmo, ne is tu mieganciu pastoviai, gal trumpo plauko, su mazai prieziuros, gyvenam ka tik suremontuotam bute, o bigliai buta siaubia...bet kad jie man tokie jau. O kokius jus laikote?
http://www.uostinetojas.lt/?page=mazyliai
Siaip noreciau linksmo, ne is tu mieganciu pastoviai, gal trumpo plauko, su mazai prieziuros, gyvenam ka tik suremontuotam bute, o bigliai buta siaubia...bet kad jie man tokie jau. O kokius jus laikote?
- 2007 10 26, 20:34
Agni, Liepa, kokius jus turite/turejote...Ka man daryti, kad tie, kurie maziausiai reikalauja demesio yra sofkiniai-kiseniniai, o jie manes netraukia....Man traukia tokie vidutinio dydzio, kur lauke dugsta su manim, cia turbut mano pasamones noras, kad mane irgi isjudintu. "Animal Planet" dariausi testa del to, kokia veisle man rekomenduotu pagal mano kriterijus, tai pagrinde meta, Jack Russel terjerus (tie, kur "Kaukeje" vaidino, balti tokie, labai aukstai soka, deja...medziokliniai , po to Biglius (mano numyletinius), cvergus (cvergsbnauceriai, bet man ju barzdos nelabai, tokie kaip senuciukai man jie su tomis barzdomis...), o beje, gi ir taksai ir spanieliai medziokliniai, o zmones juos augina....
- 2007 10 26, 22:39
Liepa, tu simtas sypseneliu
Tingaus tai tikrai nenoriu....
O kiek skambinu i veislynus, tai jie dar ten sako, kad parenka ramesni, tipo mato, kurie vadoje suniukai aktyvesni, kurie ramesni, bet aisku i dresuras tai reiktu, bet taip ir svarstau, gal tai ir butu mano depresijos pabaiga, o gal vargsas suo kankintusi, kol as nepasijudinciau is lovos....
AUmba, tai ir tau bigliai veza?
A, Liepa, bet juk auksiukai labai dideli.... vyrui jau Biglis per didelis atrodo , o tai jie ne medziokliniai?
Man reikia tokio suns, kuris duktu, kai as noriu, ir lauktu, kol as islipsiu is lovos, ir nelistu i akis. EGOISTE ANE? MANO DUKRYTE TOKIA, VARGSELE...
Tingaus tai tikrai nenoriu....
O kiek skambinu i veislynus, tai jie dar ten sako, kad parenka ramesni, tipo mato, kurie vadoje suniukai aktyvesni, kurie ramesni, bet aisku i dresuras tai reiktu, bet taip ir svarstau, gal tai ir butu mano depresijos pabaiga, o gal vargsas suo kankintusi, kol as nepasijudinciau is lovos....
AUmba, tai ir tau bigliai veza?
A, Liepa, bet juk auksiukai labai dideli.... vyrui jau Biglis per didelis atrodo , o tai jie ne medziokliniai?
Man reikia tokio suns, kuris duktu, kai as noriu, ir lauktu, kol as islipsiu is lovos, ir nelistu i akis. EGOISTE ANE? MANO DUKRYTE TOKIA, VARGSELE...
- 2007 10 26, 23:05
nieko ne per daug tu cia...beda tik, kad mes o remonto, o vyras toks pedantas, jam jau vaidensi subraizyti laiptai, isdraskytos lovos, nugrauztos sienos
- 2007 10 26, 23:18
tai kai jau rimciau svarsysiu-kreipsius, o siaip gruodi Vilniuje Tarpt. sunu paroda, reiks vaziuoti, pasiziurineti...
- 2007 10 26, 23:35
TAI VA TO IR VAZIUOJU. ZODZIU REZIUMUOJANT: SUNYS PALENGVINA DEPRESIAJA, TIK REIKIa veisle issirinkti nu cia as visokiom raidem jau varau