Moderatorius: Užtrauktuko koordinatorė

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#103550 duosiu keletą patarimų:
1. manau, kad nesąžininga prašyti kažkokios tai pagalbos iš mūsų. kaip matote pas mus startinis puslapis išvis beveik nesukurtas. gal geriau jūs padėkit mums.
2. būkit nuoširdūs. jūs viską išgalvojate. visi laiškai ir atsakymai yra sukurti. sergantys žmonės taip nerašo.
3. pats svarbiausias dalykas. konsultavimas ir diagnozių nustatinėjimas yra tik specialistų reikalas.
Parašė asarele
#103615
GalvosDaktaras rašė:taip! ir niekas kad man neapsimetinėtų galvos daktarais!

ane? :D


:D :D
Vartotojo avataras
Parašė JDWT1Y
#103793
Medeja rašė:kaip supratau, reikia atsakineti i "sveiku" zmoniu laiskus? as galiu atsakineti. pas mane daug metu depresija, nerimas, uzeina manijos ir ilgi nemigos periodai + turiu priklausomybe nuo trankviliantu. tinku?


Čia skamba taip, kad kuo daugiau simptmų, ligų, manijų, priklausomybių, tuo didesnė tikimybė, kad priims laiškus atsakinėt ir į seminarus. ;D
Vartotojo avataras
Parašė zilvis86
#104102 Reiškia, kad tada biški ne taip skamba kaip norejau, kad skambetu.
Bandziau pasakyt, kad nesvarbu kokie simptomai, ligos, kiek metu, kokia lytis, orientacija, rukai ar negali to pakest, vistiek gali atsakinet, jei tik noro yra :)
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#104365 Daug apie jus galvojau.. Jei gerai supratu, tai jūsų tikslas padėti žmonėm su psichokos problemom integruotis į visuomenę. Bet paskaičius ateinančius laiškus supratau, kad arba jis buvo visiškai neatskleistas, arba pateiktas neteisingai, nes akivaizdu, kad žmonės nesuprato esmės.. Ir tą pasiūlymą parašyti laišką gal reiktų kažkaip tiksliau pateikt, nes dabar gavos eilinis ieškojimas konsultacijos dėl savo sveikatos.. Agni teisi, išties jums reikėtu aiškiai parašyti, kad nėra konsultuojančių specialistų ir į tokio pobūdžio klausimus atsakyti negalėsite, kad tai tiesiog tiltas tarp sveikųjų ir turinčių problemų.
Tad ko gero tas vienas negatyvus laiškelis man ir patiko =) kažkodėl tikį jį man norisi atsakyti, nors kiek abejoju ar šis žmogus nori atsaklymo, jis tiesiog pareiškė savo nuomonę-pasipiktinimą. Bet jei manot, kad reiktų sureaguot, mielai parašysiu jam korektišką atsakymą.
Vartotojo avataras
Parašė tikroji
#105380 Man tai čia totali nesąmonė. Nei ten kam ištikro rūpi ta depresija (tiem, kas ja neserga). nemanau, kad ilgai išsilaikys čia ši tema.
Vartotojo avataras
Parašė tikroji
#111653 kažkoks megėjų išmislas. absurdas, aš už tai, kad uždaryt šitas temas. jie nėra specialistai ir negali rengti seminarų.
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#111693 Jie nieko nediagnozuoja ir negydo, bet daugiau pakomentuoti gali tik jie patys.
Butu idomu suzinoti kodel taip galvoji?
Parašė autumn
#111842
tikroji rašė:kažkoks megėjų išmislas. absurdas, aš už tai, kad uždaryt šitas temas. jie nėra specialistai ir negali rengti seminarų.

Jeigu jie gavo leidimą, vadinasi, rengti gali.
Taigi ne panacėją nuo psichikos sutrikimų dalina, o paprasčiausius informacinius seminarus veda. Kas čia tokio stebuklingo, ko nebūtų galima daryti nesant specialistu su penkiais diplomais?
Parašė bevardo
#111858 Uzvaziavo visi ant zmogaus, manau einat teisingu keliu ir sveikieji gali suprasti serganti ir jam padeti :)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#116734 kur dingo užtrauktukas?
Vartotojo avataras
Parašė zilvis86
#117855 Niekur nedingom, tiesiog laisku siuo metu negaunam. =) Ir siek tiek maziau renginiu yra, nes kaip tik dabar projekto pusiaukele yra ir todel daugiau dirbame komandoje: tobulinam seminarus, galvojam kokias klaideles padarem ir kaip ju isvengti.

Bet tuoj aktyviai grisime :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė allcapone
#211494 Didžiuojuosi tokiais žmonėmis kaip Jūs. Kantrybės ir sėkmės