Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė juodulys
#107967 As daug metu ieskau Dievo, kartais atrodo, kad ji jau radau...

Viena protinga moteris man yra pasakiusi, kad Dievui pazinti man truksta nuolankumo..neuztenka tam tik noro..as zinau, kad esu isdidi, pikta menanti ir kerstinga.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
juodulys rašė:As daug metu ieskau Dievo, kartais atrodo, kad ji jau radau...

Viena protinga moteris man yra pasakiusi, kad Dievui pazinti man truksta nuolankumo..neuztenka tam tik noro..as zinau, kad esu isdidi, pikta menanti ir kerstinga.

Puiku, jog esi tokia, kokia esi...o ar galvojai kada, jog jei gyvenam dualybeje, yra ir priesingo poliaus savybes?
ISdidumas=nuolankumas,pyktis=meile, kerstas=susitaikymas. KAdangi praktikuoji sia sunkiaja saves dali, tu renkiesi kurti gyvenima be DIEVO,kadangi yra laisvos valios istatymas, jis turi paklusti tavajam pasirinkimui be islygu, todel jis palaiko visa ka mes renkames.TAi ka tu renkiesi yra tamsa.Kaip manai, jei pasirinktum sviesiaja puse, kas nutiktu tavajame gyvenime? Ar sugebetum izvelgti DIEVA SVIESOJE? VA tada galetume ir pagalvoti, kaip DIEVA pradeti pazinti.O kolkas ieskok savojoje sirdyje atsako - ar nori pazinti DIEVA? IR neklausyk tu, kurie priekaistauja, nes priekaistai atsiranda uzkietejusiose sirdyse
Vartotojo avataras
Parašė TasPats
#114446 Dievo ieskojimo kely ash esu, vienas man zmogus yra pasakes: tu pries dieva nesiklaupk, kada reiks jis pats atsiklaups pries tave. Tai va man istrigo sitie zodziai.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
TasPats rašė:Dievo ieskojimo kely ash esu, vienas man zmogus yra pasakes: tu pries dieva nesiklaupk, kada reiks jis pats atsiklaups pries tave. Tai va man istrigo sitie zodziai.

Pasake tiesa, tik tamsta nesuvoki pasakymo.Dievas mumyse, kaip paleisi savo isdiduma, savo ego ir ignoravima savo diesikojo prado, tada suvoksi
Vartotojo avataras
Parašė TasPats
#114498 Na jei sveikas buciau ir zinociau kad savaites begyje man nebus pablogejimo, galeciau ant savaites nuvaziuot i vienuolyna. Paziuret kaip vienuoliai gyvena, atsiskirt nuo aplinkos, ir tapt dalele ju, pasimels ir t.t. Turiu kontaktus to zmogaus. Na jis vienuolyne gyvena.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#114690 gali ir taip nuvaziuot. pasiimk vaistu ir tiek.
Vartotojo avataras
Parašė maumuo
#121373 metus pragyvenau vienuolyne, tikra vidinė vienuolyno regula - keturis kart per dieną liturginės valandos (breviorius) ir vieną kartą Mišios... apie save sužinojau daugiau nei apie Dievą :bloga Buvo sunku, išlindo visas mano negatyvizmas ir bendravimo trūkumai (kas yra gerai)... Bet su Dievu buvo viskas paprasčiau nei dabar, pasaulyje gyvenant..
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#121390 kodel ivairios krikscionybes pakraipos skirtingai aiskina tas pacias Biblijos vietas? ir kaip zinot, kas yra teisybe?
Vartotojo avataras
Parašė Marse
Medeja rašė:kodel ivairios krikscionybes pakraipos skirtingai aiskina tas pacias Biblijos vietas? ir kaip zinot, kas yra teisybe?

O kam tau teisybė? Rinkis savo tiesą ir viskas. Teisybės nėra, ji kaip begalybė - prie jos tik artėjam arba tolstam.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#121461 kazkaip prireike :)
Vartotojo avataras
Parašė Rebrec
Auksinezuvele rašė:Tad paklausk savęs pirmiausia - KAS AŠ ESU?

.. Dievas

kasdienėse savo maldose (klausimuose, apmąstymuose ir minčių raizgalynėje) pakeisk žodį "dievas" į žodį "Aš" ir viskas po kurio laiko taps aiškiau (bent jau turėtų)
Parašė bambukas
#145911 Apibendrinant visas sios temos zinutes galim teigt, kad kas kokio Dievo nori toki ji ir turi....
Parašė Rasyte80
#159142 Teigiama, kad svarbiausia zmogaus vienybes su savimi, harmonijos, ramybes, laimes ir kt. salyga - rysio su Dievu atstatymas.
As ieskojau Dievo kelis metus. Labai norejau ji rasti, troskau tiketi, bet netikejau. KAzkas nuolat trukde. Dabar galiu pasakyti, as tikiu. Tikiuosi ateityje galesiu dar garsiau - as TIKIU. MAn padejo didelis noras ir tam tikri zmones, kurie mane uzvede ant teisingo kelio ir daug ka paaiskino. Toliau kabinaus pati.
neblogas vienos psichologes straipsnis:
http://www.bernardinai.lt/straipsnis/20 ... altes/3026
Parašė Miyavi
#159144 neskaiciau temos, tik pirma zinute, sukele toki ispudi (zemiau).

tiketi REIKIA dievu. taigi, dievas atrodo tikriausiai kaip senas sudziuves nevykelis senukas. taigi as nenoriu jo nei myleti, nei ji pajusti.