- 2009 03 15, 14:46
Taip as skiriuosi nuo kitu, esu kitoks vien del ligos, turiu kartais per didele vaizduote, kartais neturiu jos is vis, kartais linkes lb bendraut, kartais uzsisklendes. Bunu per daug emocianalus, bunu ir be emociju. Neturiu vidurio kaip kiti zmones. Arba viskas arba nieko, dangus arba pragaras. Va toks mano gyvenimas. Nera vidurio absoliuciai o tik kreive kazkokia kuri sokineja i apacia ar i virsu. Zinoma mokinuosi su tuom gyvent ir but kaip kiti zmones, priimt viska kaip yra ir stengtis kazka pakeist kas nuo manes priklauso. Taip ash pakeiciu daug ka. Bet tas vidurio nebuvimas neleidzia but tokiu kaip kiti zmones, galiu visa menesi padebesiais skraidyt, o galiu kita menesi lovoj uzsisklendes nuo isorinio pasaulio gulet.
Seima priima mane koki esu, galbut jie to tikejosi ir norejo, bet mano seima visai kitokia nestandartine, iskreipta psihologiskai, galbut kazkas is seimos dziugauja kad as toks esu tik ne is blogos valios o is nesupratimo, ir nepriima mano sveikimo, mano nuomones, tikrojo manes, tik priima toki koki as buvau 20 metu, ir tie pokyciai kurie vyksta su manim gerieji sukeliam jiems daug apmastymu ir sukelia sumaisti juju galvoje.