Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė smekla
#113768 Chi chi chi, niu fantastika, kaaaip fanei gaut tokį dvigubą komplimentą.. :DD B) :aciu
Aš žinau, kad nestora, tik nepratus prie papildomų 14kg, labai juos jaučiu net kūnas nejautrus.
Šiaip tai kaži ar nešiosiu šį megstinį, kas užsimanytų, tai parduočiau.. Visas aplink ir rankovės apmegztas raukiniais, pr vidurys suvarstytas kaspinu, gražu, bet ne mano stilius..
Vartotojo avataras
Parašė Marse
smekla rašė:Chi chi chi, niu fantastika, kaaaip fanei gaut tokį dvigubą komplimentą.. :DD B) :aciu
Aš žinau, kad nestora, tik nepratus prie papildomų 14kg, labai juos jaučiu net kūnas nejautrus.
Šiaip tai kaži ar nešiosiu šį megstinį, kas užsimanytų, tai parduočiau.. Visas aplink ir rankovės apmegztas raukiniais, pr vidurys suvarstytas kaspinu, gražu, bet ne mano stilius..

Su mezginiais išlaužt stilių nelengva, o dar kai aš padariau 20 m pertrauką, tai išvis atsilikau. Beįt megzti šiuo metu man patinka, toks periodas, tai ir mezgu kol praeis. Tik megztinių nesiimsiu
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#113832 Reikia kažko primegzti naujagimiams.. pusbroliui gimė sūnus, o dukterėčia po mėnesio gimdys, dar nežinom lyties.. Gal turit minčių, . tikliau žinau ką, tik neradau kaip tikliau, tingiu kurt, užsimaniau instrukcijų.. :D
Vartotojo avataras
Parašė mango
#114784 Fainas mezginys, jetau, man patinka toks stiliukas. Ir visai tu nestora atrodai
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#115069 o aš va, mezgu telefonui megztinį :) labai norėčiau sukonstruoti mielą kačiuką, bet nžn kaip :( bet jei nesigaus kačiukas, bus šiaip koks linksmius :)
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#115330 Va, atidaviau jau šį megztuką labai geram žmogui =) , bet aišku, ji labai sažininga ir supratinga, tai paliko man stambų pinigą, taigi laiminga taip netikėtai pardavus, bet labiau laiminga, kad ji labai džiaugės, kad jai labai patinka, net apsivilkus išėjo :DD Iš ties gražiai atrodė, ir labai prie jos stiliaus derinas :DD OIi siūlų likučio įpusėjau mažyti megztinuką, jau vieną mažučiuką pusbrolio mažyliui vakar užbaigiau, tai bus lauktuvėlė kai važiuosim aplankyt =) :DD Dar norėčiau kokią gerą schemyte bačiukam rast, savo knygoj nėra..
Vartotojo avataras
Parašė Bitė Maja
#115378 Čia aš va tokį megztinį surezgiau :)
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Bitė Maja
#115379 Turiu kelias batukų schemas, ten vąšeliu nerti:
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#115508 Vau, Bitute, labai gražu :super Šaunuolė! Labai ačiū už schemas B)
Vartotojo avataras
Parašė Marse
#117967 Mano skara
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#117985 Oho, Marse :super
Parašė autumn
#118020 Tą patį ir aš norėjau sakyti - oho...
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#118059 aiiina peklan Marse tau medali uz kantrybe reikia israsyt...
Vartotojo avataras
Parašė Marse
#118065 Ačiū, pati savim didžiuojuosi :lakstau
Nors ir su klaidom klaidelėm:o
Paskutinį kartą redagavo Marse 2009 04 06, 18:24. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Parašė juodulys
#118067 Labai labai grazi skara, o kambaryje sekcija tai kaip pas mano tevus;-)

As vis dar svajoju pradeti megzti, bet jauciu, kad net neverta pradeti darbu, jei objektyviai save ivertinus, tai niekad taip gerai nemegsiu, nes reikia daugybes laiko tokiems igudziams igyti.