Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
consvela rašė:O aš paskutiniu metu Įsimylėjus Tim Flach. Niekda nemėgau "gyvūninių" kadrų - nusaldintų, banalių. Bet šitas dėdė... Jis kažkoks kitoks. Neįprasti rakursai, žaidimas planais ir blykstėm... Žiūrėčiau ir žiūrėčiau į tuos darbus, ypač - arklius. Ramybė. Kviečiu palankyti :) www.timflach.com

12 ir 20, net nusikopinau, nors ir www apsaugotas nuo kopijavimo :) bet nesusilaikiau
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#68942 Hiii, ir aš kažką gero consvelai daviau :DD Aš jo uotraukas pirmą kartą pamačiau per "Animal Planet" - kas žiūrit, tai gal matėt, ten vietoj reklamų rodo tokius trumpus siužetėlius. Tada "paggoglinau" ir atradau visą lobį =) Man jo equus vis dėlto geriausi darbai... :)
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#117716 Vaau! Nieko sau kaaip gražu :))) Pirmieji vadinas, na nieko sau :)))
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#117719 ačiū =) na ten yra nemažai klaidu, bet kaip pirmiesiems atleistina :)))
Vartotojo avataras
Parašė Shermukshnis
Agni rašė:ačiū =) na ten yra nemažai klaidu, bet kaip pirmiesiems atleistina :)))

Kada bus antrieji? :dream:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#117949 sunku pasakyt, gal kai nusigrūsiu iki miško :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė SiaubasBaubas
#118035 turiu keleta savo darytu foto ( su muiline, ne veidrodiniu) tik kaip padaryti kad ikelti is karto cia, nes nenoriu i jokius photobucketus registruotis? Aciu uz supratima ir paaiskinima :D :flo
Parašėnegative
SiaubasBaubas rašė:turiu keleta savo darytu foto ( su muiline, ne veidrodiniu) tik kaip padaryti kad ikelti is karto cia, nes nenoriu i jokius photobucketus registruotis? Aciu uz supratima ir paaiskinima :D :flo

imageshack
Vartotojo avataras
Parašė SiaubasBaubas
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#118496 fainai :), nenorit abu topic'ų kūrybos skilty susikurt? :)
Vartotojo avataras
Parašė SiaubasBaubas
#118503 kazin ar nuolatos as ta skyreli pildyciau
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#118602 Vaaau.. Gražu :super Kažkaip nerealiai pataikyta į sentimentus =) Labai tie akmenys gražūs, net susidomėjau kur, nes panašiai buvau tik Gotlendo saloj mačius.