Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė era
#89596 Būtinai parodyk rezultatą ;]
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#89783 Jau nemažai padariau, tik neapsisprendžiu ar reik karoliukų ar geriau solidžiau pagal amžių. Ir turiu prisipažint, dar nemoku čia foto įkelt.. :birst:
Vartotojo avataras
Parašė era
#89791 Įkelk foto į internetą. Spustelk ant jos dešinį mygtuką. Susirask "copy image location". Jei nėra-properties. Nukopijuok paveksliuko buvimo vietą. NE PUSLAPIO ADRESĄ, bet "image location".
Rašyk čia žinutę ir nupastink adresą. Pažymėk jį ir spustelk "Img" mygtuką. :)
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#90165 Na, bandau
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Nugarą stengiausi kaip nors pribrūkšniuoti, kad tą milžinišką platumą kaip nors išdalinti. :D
Vartotojo avataras
Parašė era
#90301 Truputį paredagavau tavo postą ;]
Vartotojo avataras
Parašė mango
#118094 Vau, o tu cia rankom taip siuvinejai? Man patinka gelikes visokius, gal gali arciau pritraukt, idomu, tik neiziuriu?
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#118598 Taip, rankom, nieko čia įpatingo.. padidint nemoku.ten dar karoliukų kukliai prisiuvinėjau.. Tiesiog idėja kilo priderint piešinį prie kišenės siuvinėjimo, šiaip tai pieši ką nori ir siuvinėji =)
Vartotojo avataras
Parašė mango
#118738 Labai gražu.Niu fainai, ir daug darbuko idejai, va, man idomu kokia cia ta siuvinejimo siule? Na, kryzeliu tai tikrai ne, ne dygsneliu, kaip pati technologija man idomu, atrodo kaip su siuvimo masina? Parašyk.
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#119016 Yra siūlių ir su mašina, norėjau pridaryt linijų, kad tipo siauresnė sėdimoji atrodytu :D , o ornamentai tai paprasta "virvele", žinai, kai blogojoj paprastas dygsnis, o gerojoj dvigubas, na dygsniuojasi atgal =) Ir visai ten nedaug darbo, labai greit pasidarė =) man kur kas sudėtingiau buvo siūlus parinkt, masčiau su kuo daugiausiai nešiosiu =)
Vartotojo avataras
Parašė mango
#120146 šaunuolė, man patinka :super
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#120175 Kaip smagu, dėėkui :DD :DD :DD Labai paprasta ir galima prifantazuot, visom rekomenduoju, jei tinka :super
Vartotojo avataras
Parašė mango
#123973 Tinka, tinka, fantazuok, daryk, mums parodyk :super
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#133350 pirmas mano rimtas siuvinys :)
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#133353 Šaunuolė gi tu :)))
Vartotojo avataras