Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#88802 Tai kad nelabai įmanoma, man rods. Yra kai kurie gabalai kuriuos bent jau anksčiau leisdavo parsipūst (full track). O šiaip gi jie nepilni. Tik pavyzdžiai sudėti..
Parašė autumn
#88817 Tai vat man tų full trackų ir reikia :(
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#110964 Oooo, IAMX klausai. Mačiau jų koncertą, tobula viskas. :heart
Parašė Nematoma
nulis rašė:Oooo, IAMX klausai. Mačiau jų koncertą, tobula viskas. :heart

yap, yap, klausau :) patinka :super
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
autumn rašė:Tai vat man tų full trackų ir reikia :(

фоол трацкаи бус тик туо атвейу, йеи йуос раси пер радий
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#115228 soriukas...
norėjau parašyti, kad full track'ai bus daugumoj tik tuo atveju jei juos mokėsi susirasti per radiją. grupės radiją, stiliaus radiją, fanklubo radiją, pagaliau tų grupių gerbėjų radiją.
juk gali visada spausti 'next' kol randi kurio ieškai, kai klausai kieno atitinkamo radiją-library.

P.S. dėl šios priežasties aš ir išėjau iš dk lastfm grupės, mat dabar biškį eksperimentuojam, tad nenoriu, kad mano klausomo eksperimentalizmo + šiaip "bried'o" būtų priversti klausyti ir kiti dk grupės nariai, tai yra, kurie tik pasijungia dk library-radiją.
Vartotojo avataras
Parašė lietus
#117731 aš tuo pačiu niku ten kaip ir čia.
Ramu5, kokių įdomybių pas jus muzikotekoj :super *tyrinėja*
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
lietus rašė:aš tuo pačiu niku ten kaip ir čia.
Ramu5, kokių įdomybių pas jus muzikotekoj :super *tyrinėja*

nėra įdomybių, tik pianistai daugumoj.
sąmonės srauto atlikėjai, postimpresionistai su gera vaizduote. groja fortepionu (kartais pritariant obojui, violončelei, fleitai ir dar gitarai -kartais), bet nenoriu rekomenduoti. Pavyzdžiui, iš albumo Michael's Music aka Air Born visos keturios kompozicijos trunka ne mažiau kaip po 18 minučių. Taigi beveik 5 x "4 minutes to save the world" tuo metu pavyks tau perklausyti, kol aš vieną baigsiu.
Ir dar. Aš priklausau last.fm apie 50-šimčiai grupių, tad dabar eksperimentuoju taip: klausau jų radijo, kai neturiu priėjimo prie savo turimų įrašų. Klausau daug nelabai man įdomios muzikos, kad susipažint, ji nauja, dažnai nemiela, tačiau mano klausymo istorijoj ji liks, nes neužsiimsiu nemėgstamų perklausytų kūrinių trynimu vien dėl mano klausytos muzikos library "grynumo".
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#119607 pusmečio (pasirodo kiek daug visko klausau, galvojau pagrinde klasikinę, o gavos pagrinde visa kita :D ):

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#119714 Labas Milda

Na tikrai kad
nu metal, psychedelic rock taip tolima nuo klasikines
paspoksau kartais i tavo grojarascius
tikrai kad megsti rimta muzika
Marią Callas ir Glenną Gouldą (nesu tikras ar čia teisingai parašiau, prašau pataisyti =) ) turbūt labiausiai :)))
Aš tai neturiu kas dieną vis tokio paties nusiteikimo, taip kad leisčiausi sau ne foninę, o rimtąją muziką
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#119748 Sveiks, Ramu5 =)
Aha, iš atlikėjų M.Callas ir G.Gouldas mano patys patys... :)))
Kuo daugiau gilinuos, tuo daugiau atrandu tose klasikose.
Dar tam tikras kaifas būna, kai žinai kaip tai sukurpta. Pradedant teorija ir baigiant atlikimu. Viena yra spręst apie muz., kai sakai „gražu“ ar „negražu“, kita kai gali įvertint „o... čia tai minkštumas rankose“ ar „koks Horoviciškas koloritas“ ar „perspaudė..“ ar "nu gal ir įdomus ostinatinio principo pavyzdys" – pati mokiaus grot klepu, gitara, mokiaus vokalo ir chorinio dirigavimo. Bandžiau ir smuiku čirškint :D. Vat pučiamąjį instr. dar kokį „pačiupinėt“ ir visai „prakusiu“. chi chi chi

Kaip sakoma dėl skonio nesiginčijama, tiesa, bet.. yra gera muzika ir yra šlamštas, kiekvienas stilius turi ir tą ir tą. Yra populiari muzika ir rimtoji (netik klasika).
Klasikoj irgi popso yra. Pvz., J.Štrausas. Paskutinį kart „Vienos Kraują“ bežiūrint vos neužmigau, nors aplinkui žmonės nuo tų valsų kažkokioj euforijoj buvo...
O kas juose tokio? Melodija ir vis tas pats trijų ketvirtinių metras, daugiau nieko.
O kaip, pvz., į polifoniją sukišt tiek visko ką sugebėjo J.S.Bach man niekaip nedašunta.
Aš ten daugiau ekspresijos toj taip vadinamoj griežtoj formoj atrandu nei romantikų kūryboj...
Užsivedžiau... :birst:
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#119754 Idomu isties matyti issilavinusiu zmoniu. Kiek pats per frype paskutiniu metu ziurejau savo bendraamziu dienorasciuos playlistus, na tu, buv.sugerovu, ex-klasioku ir siaip kokiu seniai nekalbintu kiemioku, kurie suauge ir turi jau seimas kiti, tai vyrauja vis dar bumciki-bumcik, klubinis stilius. arba tas, kuris buvo senas is barak-net'o.
:bloga
taigi zmones vis su geresne&geresne aparatura, taciau stilius nesikeicia :(