Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#123753 Kadangi prieš keletą metų įsikraustėm į pusę namo, kur turim gabalėlį žemės, jame sodinu gėles, šiek tiek daržovių, vaismedžius.
Niekad negalvojau, kad gėlės mane šitaip užkabins. Būdama praktiškai bet kokios nuotaikos aš sugebu jomis bent minimaliai pasirūpinti.

Tiesa mano eksperimentai ne visada pasiteisina, bet radau širdžiai labai mielą hobį.

Sukūriau šią temą, nes domina lauko augalai, o ne kambarinęs gėlės.

Gal yra čia daugiau tokių mėgėjų? :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#123799 Na mes tik statomes savo svajoniu nama ,bet as jau po truputi kazka sodinu ,turiu darza,sodinu labaaabai daug tuju ,kai kur yra gelynas kur netrugdo namo statybai -mano svajone greiciau darbai statybos baigtos butu ,kad galeciau aplink apsisodint gelynus ,galvoje yra projektu tukstanciai kaip jie atrodys,kita pavasari reikes apsodinti teritorija eglutem tai mazdaug paskaiciam apie 200 stuku,is vienos puses ,nes kita apsodinta
Vartotojo avataras
Parašė Silva
#123853 sako kad aplinkai sutvarkyt reikia isleist beveik puse namo statybos kainos
as prie namo turiu dideli(perdaug dideli}soda,sioki toki darza ir gelyna.siaip per didelis plotas 27 arai.Vien zolei nupjaut dienos reikia Siemet parsiveziau akmenu ir pradejau kazka kurt is savo gelynu.Fantazijos nelabai turiu,kad tik noras nepraeitu :)))
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#123954 Na mano trūkumas tas, kad dabar aš noriu vos ne visų gėlių, o planavimui ir apmąstymui laiko beveik neskiriu. Todėl gaunasi šiek tiek padrika, bet man patinka.
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#123984 O! sveiki, sodinikų būreli B) :D Aš ir nuosavam tai lopelis prie namų, bet sveikatai taip pasidarius jau nieko nebenoriu, našta tik.. dar gyvatvorė, siaubas kai vėl reiks genėt.. O tulpes pas mane vandalai žiauriai nušienavo.. Baisu, ištrypta viskas, tvoros likučiai išlaužyti.. nu nesuprantu aš tų žmonių, nu jau paprasčiausių tulpių nematę ar ką, ar pernai kaip dėl slyvos visai tvorą išvertė.. Nesveiki!
O šiaip tai jau alyvos išbrinkę, tuoj pražys, tai jau viską bus į lauką galima sodint =)
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#124384 O tvoros su sūnaus pagalba neišeitų sutaisyt?

Tulpes gal kokie chrencai parduot nusipjovė. O tvora, jei buvo pagriuvusi-tai taip ir kėlė pagundą ją pribaigt.

Aš tokį reiškinį pastebėjau mokykloje-jei suolai švarūs-tai nieks jų ir nebraižo. Bet jei tik kažkas pabraižo-aleliuja-pasekėjų bus pilna.

Arba su šiukšlių krūva-jei kažkas išpylė šalikelėj šiukšles-tuoj bus diiidelė šiukšlių krūva.

Šmėkla, o kokių kvietkų šiemet pasisodinai ?
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#124838 Aga, tvora caro maro lakų, supuvus.. Tai kad neturiu iš ko ir kaip ją tvarkyt.. žodžiu tragedija :bloga , kad rasčiau kas padaro tai santaupėles atiduočiau, nes be vartų tiesiai ant gatvės baisiai ne kas, jau mano kiemą vairuotojai, kaip šaligatvę, apsisukimui naudoja :bloga Kažkaip man dar nieks gyvenime nerūpi, kai išėjau, niekaip nepradedu grįžt į gyvenimą.. Bet va per nevalią, paspiriant šiandien pasėjau naktinukų(dviragė liaukonija) (nuo vaikystės dievinu jų kvapą), astrų, kelias saulėgražas įkišau, jurginus anksčiau pakasiau, M, dar ridikėlių ir špinatų pabėriau =)
Vartotojo avataras
Parašė mango
#128013 Smėkla, kai pražydės gėlynai, įmesk nuotraukikes
Vartotojo avataras
Parašė mango
#129840 Oi, Senerčiai neišdygo. Galvojau, kas atsitiko, jau jie tai išleidžia daigus visada, o aš tai juos palaistyt pamiršau, įbersiu į žemę, gal dar išlys ant rudens :sado .
Vilniuje kitoj "Maximos" busėj Ukmergės g. buvau, tokios didelės gražios ryškiai geltonos galvos, ech, ridikėlių paėmiau, irgi galvos didelės, ir mano pupuliams labai patinka kiramtyti
Vartotojo avataras
Parašė mango
#149989 Išroviau darže morkas, džiaugiuosi, pirmą kartą savo ekologiškas morkas naudosiu, ir šeimai labai patinka, jaučiu per pora savaitėlių ir sudorosim :)))
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#186209 Na štai nuo namo aplinkos mano pavasaris ant palangės:
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#186562 Gražu Šmėklyte, pavasarėja...
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#186799 Ei, o ką sėjam? jau(o gal jau reik sakyt dar tik) šis tas sudygo..
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#187225 Ei mergaitės, negi nieko nesėjat neauginat? O gal kas turi kokių gudrybių, kaip tas smulkutėles petunijas išpikiuot?
Vartotojo avataras
Parašė Silva
#187639 Visos palangės nukrautos daigais ,šiltnamyje sudygo ridikėliai ir salotos,žydi narcizai,pavasarėja ,bet kolkas dar šalta.sako ,jau žirnius galim sėt ,tik uždengt reikia.gal kam Klaipėdoj reikia pomidorų daigų ,o tai prisiauginau be proto ,gaila išmest