Moderatorius: Astro-Meška

Parašė autumn
#125763 O kodėl šią skiltį moderuoja "forumą palikusi" era ir kodėl ji apskritai yra išimtis iš taisyklių ir gali turėti du nickus (turiu omenyje, era ir CoffeeTime), kai už tokius pačius dalykus TasPats / Prakeiktasis buvo išmestas?
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#125764 1. o kur yra uždrausta išeiti iš forumo?
2. jos senojo nicko nebėra ir jis besidomintiems visada pasako, kas buvo.
3. taspats ir prakeiktojo niekas neismete, gali lankytis forume tiek kiek tik pageidauja.
4. era malonus ir nekonfliktiškas žmogus, be to gerai tvarkosi, kodėl turėčiau ją pašalinti ar bausti?
5. tiesa sakant tu esi itin konfliktiška ir nesugebanti bendrauti, bet savo darbą irgi atlieki puikiai, todėl man net minčių nekila iš tavęs atimti moderatoriaus statusą.
Parašė autumn
Agni rašė:1. o kur yra uždrausta išeiti iš forumo?
2. jos senojo nicko nebėra ir jis besidomintiems visada pasako, kas buvo.
<...>

Jos senasis nickas paskirtas skyriaus "Apie klubą" moderatoriumi.
Apie tai aš kalbu.
Tai kaip jo gali nebūt, jei ale moderuoja?
Parašė autumn
#125770 Cituoju:

Apie klubą

Moderatorius era
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
autumn rašė:O kodėl šią skiltį moderuoja "forumą palikusi" era ir kodėl ji apskritai yra išimtis iš taisyklių ir gali turėti du nickus (turiu omenyje, era ir CoffeeTime), kai už tokius pačius dalykus TasPats / Prakeiktasis buvo išmestas?

TasPats buvo ismestas ne uz du nikus.. (Veliau jis pripazino jog buvo vertas to)
Prakeiktasis NEbuvo ismestas niekada!!! ir dabar jis nera uzblokuotas. Jis cia nesilanko laisva valia. Gali jo paklausti pati. (Kai jis prisijunge kaip prakeiktasis, nekas jam nei vieno blogo zodzio nepasake!!! Visa si istorija su niku "prakeiktasis" yra Nulio burbulas.. Kai nulis rekia visokias nesamones, klausotes ir priemet kaip teisybe, bet i faktus visiskai nekreipet demesio)
Ar dabar aisku? Jei ir dabar dar nesupratai jog visoj sitoj beprotybej nera nei vieno teisingo zodzio, o tik kazkieno ambicijos galiu papasakoti viska is naujo ir smulkiau :)
O kas del tu niku "era" ir "CoffeeTime" tai visose taisyklese buna issimciu, kaip ir istatymuose.. Kai zmogus su mumis kalba mes darome isimtir ir esame lankstus. Buna lengvinancios aplinkybes, buna ir sunkinancios.. Administracija jos atveju diskutavo ir nusprendem per daug nekreipti demesio. Lygiai taip pat kaip ir PRAKEIKTASIS atveju. Uzteko to, jog jis pripazino klydes ir atsiprase. Jei ne Nulis su savo placia gerkle, mes apie tai dabar net nekalbetume. Nes dar karta kartoju: Jis niekad nebuvo blokuotas ir net nesirosiau to daryti.
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
autumn rašė:Cituoju:

Apie klubą

Moderatorius era

Aciu, mano klaida.. Nekelk tragedijos, viska paaiskinau auksciau :)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#126470 reikia moderatorių užduočių ir grožio skyriams.
Parašėnemoku
#126475 As galiu apsiimti kuri nors skyreli.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#126480 galiu, kad ir abu duot, bet užduočių skyrelyje reiks galvot užduotis.
Parašėnemoku
#126481 Gerai, imu abu.
Parašėnemoku
#126486 Dar norėčiau pridurti, kad manau, jog užduočių skyreliui praverstų antras moderatorius, kad užduotys būtų kuo įvairesnės.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#126491 aš manau, kad ten turėtų būti kuo daugiau moderatorių, tik kad neatsiranda norinčių.
ParašėKatinas
#126530 as galiu.buvau sio skyriaus moderatore,bet gavojau,kad uzduotis skiria kas nori,o moderatoriams nera butina.na dabar jau zinau kaip yra
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#126627 puiku =)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#133977 ieškomi moderatoriai autumn skyriams.