Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
parijas rašė:
Auksinezuvele rašė:Si tema yra apie pasikartojancius skaicius, kuriu pasikartojanti eiliskuma pastebi vis daugiau zmoniu

aha, bet negaliu patikėti, nejau jūs išties tuo tikite? juk čia visiškas absurdas... iš kur tamsta žinote kad tai tikrai angelai? juk prie su žmonėmis mieliau bendrauja demonai...

ps. jei ištrinsi dar ir šį pranešimą imsiu tavęs negerbti

NE, si pranesima as paliksiu ir ne todel, kad issigandau fakto, jog manes negerbsi.MAnau, kad butu galima pakalbeti apie pagarba , bet jau kitoje temoje.SI pranesima paliksiu del vienos priezastis - JIS YRA AKTUALUS IR I TEMA.Dekui

Is kur as zinau, kad tai ANGELAI?
O is kur tu ziuredamas i saule zinai, kad tai saule?

Yra patyrimai ir patirtys ir jos musu visu skirtingos. Yra zmoniu, kurie zino visada daugiau nei mes, ir yra TIKEJIMAS, kursi kalnus kiloja. AS RENKUOSI TIKEJIMA..
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Rėja rašė:Klausyk, o ką reiškia 9 pasikartojimas? Pradedant mano gimimo datos suma, jis pakankamai dažnai mane "lanko". Kartais pastebiu dažniau, kartais tiesiog visai nekreipiu dėmesio į tokias detales aplinkybėse. Bet faktas, kad kartas nuo karto devyniukė vis dėlto "taukšteli kakton". :)

Reja, ezoterikoje skaicius 9 turi aukstus daznius, galingas vibracijas RAsydama "ezoterikoje" , turiu omenyje musu kasdieniame gyvenime, nes tai butent ir yra ezoterika.
Tai skaicius apie tavuosius sugebejimus ir talentus, kuriu tu nekultivuoji.Zinute sako,
kad tavo DIeviskoji misija yra suteikti paslaugas naudojantis savais talentais per savo domejimlsi sriti ir per savo hobi
Kaip tik apie tai mes kalbejom su savo dvidesimtmete dukra ir po keletos dienu jai pasiule suruosti savo fotodarbu paroda Balzeko muziejuje Chicagoje.Tai ir butu geras to pavizdys, kaip per savo talentus galima suteikti paslaugas zmonems...
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
Auksinezuvele rašė:
parijas rašė:
Auksinezuvele rašė:Si tema yra apie pasikartojancius skaicius, kuriu pasikartojanti eiliskuma pastebi vis daugiau zmoniu

aha, bet negaliu patikėti, nejau jūs išties tuo tikite? juk čia visiškas absurdas... iš kur tamsta žinote kad tai tikrai angelai? juk prie su žmonėmis mieliau bendrauja demonai...

ps. jei ištrinsi dar ir šį pranešimą imsiu tavęs negerbti

NE, si pranesima as paliksiu ir ne todel, kad issigandau fakto, jog manes negerbsi.MAnau, kad butu galima pakalbeti apie pagarba , bet jau kitoje temoje.SI pranesima paliksiu del vienos priezastis - JIS YRA AKTUALUS IR I TEMA.Dekui

Is kur as zinau, kad tai ANGELAI?
O is kur tu ziuredamas i saule zinai, kad tai saule?

Yra patyrimai ir patirtys ir jos musu visu skirtingos. Yra zmoniu, kurie zino visada daugiau nei mes, ir yra TIKEJIMAS, kursi kalnus kiloja. AS RENKUOSI TIKEJIMA..

kas tie žmonės? iš kur jie apie tikėjimą žino daugiau nei mes? juk nei haris krišna, nei buda, jėzus, nei akvinietis, nei dalai lama ape žinutes skaičiais nieko neminėjo? ar aš klystu? jėzus net sakė, kad nespekuliuotume: taip jeigu taip, ne, jeigu ne, o kas viršaus tai nuo piktojo...
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#76930 Mielasis, suporantu ka jauti. PRisiminkim, kad Angelai yra dangiskosios butybes ir atrnauja DIEVUI. JEi kreipiames i juos pagalbos, tai ir sulaukiam.Kitas reikalasi, kaip mes zinom, jog tai ANGELAI...? Tam yra tam tikri budai, technikos , ir tikejimas, kuris ateina kaip nepajudinamas tikejimas, kuor ir remiames.Visa kas buvo skelbta Kristaus laikais, galioja ir dabar, jei gyvenam siekdami sviesos.DEpresija yra zenklas, jog gyvenam tamsoje, kur ir galioja tamsos veikimo principai bei istatymai, kas yra ABEJONES.TAip pat Kristus moke, jog poalaiminti tie, kurie tiki nemate, tad man tai tereiskia tik tiek, kad turiu gyventi sirdimi, ka protas vertina ganetinai skpetiskai, o man padeda ismokti atskirti kas is Dievo ir kas is manes pacios, kaip zmogaus su silpnubemis ir trukumais.Siandien atradau labai aisku ir atitinkanti mano visas vidines busenas nuodemes atitikmeni - TRUKUMAI...ir be galo tuo dziaugiuosi, nes daugiau nebebijau poaties zodzio nuodeme neigiamo kruvio... tai tik mano pacios trukumai, kurie iskelti i DIEVISKOSIOS sviesos rata, atrodo tokie mazi ir nreiksmingi, kad turiu pakankamai jegu su jais susidoroti - stai kas man yra DIEVAS, stai kas man yra TIKEJIMAS ir darbas su ANGELAIS bei ju zinutes skaiciais. BE tavo auksciau paminetuju isikunyjimu yra ir daugiau, bet tai jau butu ne itema.Dekui uz diksusija =)
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#76934 o pagaliau normaliai kalbi. ką apie žinutes skaičiais sako pagrindinių religijų galvos?
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
parijas rašė:o pagaliau normaliai kalbi. ką apie žinutes skaičiais sako pagrindinių religijų galvos?

Dekui , stengiuosi

Manau, kad ne daug ka, nes tai dabartinis priejimas ir visa nauja informacija. Tai kaip irankis- galima darze lysve kasti kastuvu, galima sakemis, o galima rankomis.As renkuosi sakes...
siaip jau dangiskose sferose uz matematika atsakinga MERGELE MARIJA, o ji kaip mes zinom yra ANGELU KARALIENE, gal del to jai pavaldzios dangiskos butybes ir dirba sioje matemika pagrystoje srityje...
Priminsiu, jog nors tai ir religijos sritis, bet diskusijos paremtos ezoterika, arba kitaip tariant zemiskuoju gyvenimu
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#77268 paskutinis tavo pranešimas tiesiog nukautavo :-) tiek to...
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#77318 Nieko baisaus... esu sveiko proto:)
ParašėKatinas
#120950 mus su vaikinu pastoviai persekioja skaicius 69 :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Animus rašė:mus su vaikinu pastoviai persekioja skaicius 69 :bloga

Neturiu po ranka knygeles, bet gal iz zuveles svetaines jei rasiu, tai ikelsiu tu skaiciu reiksme
Parašė Kal-el
#121117 Pas mane visada ant desktopo yra failas su visom reikšmėm, taigi įkeliu:

69-Si skaicius yra priskiriamas balansui vyriskosios ir moteriskosios energiju. skirk vienodai laiko tiek materijai tiek ir dvasiai.Visais tavo poreikiais yra pasirupinta, kad galetum susitelkti i balansavimasi ir skirtum visa demesi savo dieviskosios misijos kurimui
ParašėKatinas
#121119 Aciū :angel
Vartotojo avataras
Parašė Mandolina
Auksinezuvele rašė:As aprasysiu kaip aiskinam sie skaiciukai, tik noriu, kad suorastumet teisingai - tai ne tos formules ar pitagoro kvadrai... tai nieko bendro su matematiniais skaiciavimais neturi.Tai prasidejo mazdaug pries 15 metu, kai pokyciai musu palnetoje suaktyvejo.Tai siejama su kazkurios is galaktiku vartu atsiverimu.Negaliu tiksliai - pasakyti, bet medziagos siais klausimais gausu nete.
Tad pradzioje pastebedavom su dukrom laikrodzio sakciukus, kurie kartojasi - na pvz - 4:44 arba 11:11 arba 2:20 ir t.t tada prasidejo masinu numeriai arba skaiciai ant reklaminiu skelbimu, paskui skaiciai sapnuose.PRadzioje buvo kaip zaidimas, dabar visa tai naturalus ir savaime suprantamas dalykas - zinutes.
Tad skaiciukas 5 yra susyjes su transformacija, alchemija, su pokyciais.Kazkas tavo gyvenime kinta visu rimtumu arba ruosiasi keistis i gera

O 8 -
finansine gausa ateina i tavaji gyvenima siuo metu

siaubas apie tai skaitau pirma karta, bet visi jau ino, kad mane kankina trigubi skaiciai masinose... as jas tiesiog pastebiu jau daugeli metu po daug daug masinu kasdien su 3 vienodais skaiciais... nuo 1 iki 9 ir man jau tai tesiasi daug metu... as neziuriu i tas masinas specialiai kad pamatyciau tuos skaicius, ir jie mane erzina, kai per diena pamatai 2 masinas dar nieko, bet jei 7 ar daugiau ir visu uzkliuni uz 3 vienodu skaiciu... mane tiesiog siutas ima, mane tai nervina, as nenoriu ju matyti... jau mane net tai kankina. Bet niekada nesusimasciau kad tai kazkokios zinutes. Ir dar iki siol nelabai isikirtau kas tai
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#129033 http://www.depresijosklubas.lt/forumas/ ... .php?t=814
Jei domina, reikšmės surašytos čia.