- 2007 12 23, 15:20
Meiles formules visiems gyvenimo atvejams.Jei rastume jegu tai skaityti kiekviena diena, pasaulis pasikeistu i grazesni
Aš pakankamai stipriai myliu save,kai galiu panorėjus išeiti mintimis iš šio pasaulio ,kur yra tik Dievas,kaip aš jį suprantu;
Aš pakankamai stipriai myliu save,kai galiu atiduoti savo meilę,kitiems ,kad gelčiau būti tokia, kokia noriu būti;
Aš pakankamai stipriai myliu save,kai galiu suprasti,kad gal nesu tokia tobula ,kokia norėčiau būti;
Aš pakankamai stipriai myliu save,kai galiu pamatyti,kad mano veiksmai praeityje buvo pats geriausi,kokie galėjo būti tuo laiku ir tose aplinkybėse;
Aš pakankamai stipriai myliu save,kai galiu suprasti,kad dabar galiu pilnai pakeisti savo požiūrį į gyvenimą ir gyvenimo būdą;
Aš pakankamai stipriai myliu save,kai galiu atsisakyti noro kontroliuoti kitus ,įvykius ir padėti,kurie ne mano valioje;
Aš pakankamai stipriai myliu save,kai galiu suprasti,kad būti priklausomai nuo ko nors-visada blogai,net jeigu esu priklausoma nuo pasveikimo ir tobulėjimo ;
Aš pakankamai stipriai myliu save,kai galiu atpažinti puikybę ir sugebėti kreiptis pagalbos,kai esu tam pasirengus;
Aš pakankamai stipriai myliu save,kai galiu suprasti,kad praeitis svarbi mano pačios dalis,bet ji liko praeityje,kaip pasiruošiu šiam žingsniui ,galėsiu drąsiai atsisukti atgal ir akis į akį pamatyti praeities problemas;
Aš pakankamai stipriai myliu save,kai galiu leisti sau pergyventi skausmą,bet suprasti ,kad jis gali tapti nesveiku stabdžiu;
Aš pakankamai stipriai myliu save,kai galiu bendrauti su žmonėm kurie mane priima myli ir vengti tų ,kurie manęs nemėgsta.
Aš pakankamai stipriai myliu save,kai nebijau kalbėti apie savo poreikius tiems kuriuos myliu;
Aš pakankamai stipriai myliu save,kai galiu užmegzti draugystę nebijodama,kad seni santykiai iširs ,jei jie manęs netraukia;
Aš pakankamai stipriai myliu save,kai galiu suprasti,kas teisinga ,kas ne,vadovautis ne praeitimi,bet dabartimi;
Aš pakankamai stipriai myliu save,kai galiu sustoti bijojus prarasti savo gyvenimo kontrole,kai į jį ateina taika ir dvasinė ramybė;
Aš pakankamai stipriai myliu save,kai galiu priimti,kad dalykai būna įvairūs:ne geriausi ir neblogiausi-paprasčiausiai –įvairūs;
Aš pakankamai stipriai myliu save,kai galiu be baimės priimti priimti realybe , nesistengdama pabėgti ar pasislėpti nuo jos;
Aš pakankamai stipriai myliu save,kai galiu būti tikra,jog mano aukštesnė jėga ateis man į pagalbą,jeigu jei netrukdysiu;
Aš pakankamai stipriai myliu save,kai galiu džiaugtis gerais dalykais savo gyvenime netemdydama jų baime ,jog tai kada nors tai baigis;
Aš pakankamai stipriai myliu save,kai galiu prisiimti jausmų,poelgių ir minčių laisvę-
tai dovana ,kuria naudojamės savo dvasiniame augime;
Aš pakankamai stipriai myliu save,kai sugebu pastebėti stebuklus ,papildančius mano gyvenimą;
Aš pakankamai stipriai myliu save,kai galiu džiaugtis matydama,koks gražus ir geras yra pasaulis!
Aš pakankamai stipriai myliu save,kai neatimu iš savęs malonumo rūpintis savimi,savo dvasinu augimu ir vis kuom ką turiu;
Aš pakankamai stipriai myliu save,kai galiu duoti sau laisvę!
-----------------------------------------------------------------------------
Aš pakankamai stipriai myliu Tave ,jog galiu netrukdyti tau ieškoti Dievo ,net tada,kai mūsų požiūris į jį nesutampa;
Aš pakankamai stipriai myliu Tave ,kai neatimu teisės iš tavęs suklysti ,net jei ta klaida atrodo pati kvailiausia ;
Aš pakankamai stipriai myliu Tave ,kai leidžiu tau būti nepriklausomam nuo manęs ir neleidžiu sau priklausyti nuo tavęs.
Aš pakankamai stipriai myliu Tave ,kai neleidžiu tau negerbti manęs ir gerbiu tave.
Aš pakankamai stipriai myliu Tave ,kai netrukdau tau ieškoti pagalbos taip ,kaip tu to nori ieškoti;
Aš pakankamai stipriai myliu Tave ,kai tau atiduodu atsakomybę už tave ir prisiimu atsakomybę už save.
Aš pakankamai stipriai myliu Tave, kai leidžiu tau kentėti ,kai tu to nori; Aš pakankamai stipriai myliu Tave,kai neslepiu tavo klaidų ir nesijaučiu dėl jų kalta;
Aš pakankamai stipriai myliu Tave,kai galiu arba tapti draugu arba skirtis su tavim;
Aš pakankamai stipriai myliu Tave,kai galiu ilgėtis tavęs,bet nenumirti iš liūdesio,jei nesi šalia manęs;
Aš pakankamai stipriai myliu Tave,kai galiu iš tavęs nieko nesitikėti;
Aš pakankamai stipriai myliu Tave,kai galiu atrasti sielos ramybę,kad aiškiai viską suprasčiau ir neieškočiau tavyje naudos;
Aš pakankamai stipriai myliu Tave,kai galiu išsilaisvini iš pavydo ir keršto;
Aš pakankamai stipriai myliu Tave,kai galiu leisti tau savo širdyje turėti savo paslaptis,o sau leidžiu turėti savąsias;
Aš pakankamai stipriai myliu Tave,kai galiu išklausyti atvira širdimi,be kritikos.
Aš pakankamai stipriai myliu Tave,kai galiu nesitaikstyti su tavo išsišokimais ir juos atleisti,jei tai yra įmanoma;
Aš pakankamai stipriai myliu Tave,kai galiu neįsižeisti,jei tavo dvasinis augimas vyksta greičiau arba lėčiau už manajį;
Aš pakankamai stipriai myliu Tave,kai neatimu tau džiaugsmo rūpintis savo dvasinu augimu ir vis kuom ką turi;
Aš pakankamai stipriai myliu Tave,kai galiu leisti tapti tau tokiu žmogumi,kokiu tau skirta būti;
Aš pakankamai stipriai myliu Tave,jog galiu leisti tau išeiti.