Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė mango
#132162 DM, gražu. Tu "peilių talpyklos" nesendinai?
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#132565 nea, nesendinau. todėl, kad man nelabai patinka senienos.. aišku, į gražų daiktą visada gražu žiūrėti :) , bet savo namuose nenoriu turėti nei tikrų senienų, nei imitacijų :)
Vartotojo avataras
Parašė mango
#132684 Aisku, DoubleMama, kiekvienas turim savo skoni, ir šaunu, kad darom tokius daiktus, ranktarbius kokie mums patinka. Man pvz.:ivairias technikas patinka isbandyti.
Tai tu užklijavai servetėle ir aplakavai, ant nušveisto medzio, ar dar koki pagrinda (na dažų, kliju?) prieš klijuojant servėtėlę dėjai?
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#133193 kolkas tik servetėlė užklijuota ant nušlifuoto medžio. nelakuota, nes į parduotuvę kažkaip sunkiai einasi man.. :bloga :D
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#134281 cia mokiau mama dekupazo :geda2:

Paveikslėlis

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
DoubleMama rašė:kolkas tik servetėlė užklijuota ant nušlifuoto medžio. nelakuota, nes į parduotuvę kažkaip sunkiai einasi man.. :bloga :D

pagaliau nusipirkau lako :DD dabar tai pavarysiu :da
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#139296 DM, nugi seniai laukiu tavo sedevru :angel

kokio lako pirkai?
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#139365 kažkokio universalaus blizgančio :)
Vartotojo avataras
Parašė maraija
#139980 aš irgi pradėjau dirbti su dekupažu.....visai nieko ,užsimiršti, pasibaigė klijai dabar.......
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#140534 Maraija nu tai prasom rodyt =)

si man sunkiai ejosi kazkodel

Paveikslėlis

cia is kitu pusiu:

Paveikslėlis

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#140537 Va va, :))) nepatikėsi, bet kaskart vis laukiu gal dar ką naują parodysi =) Ir štai, valiooo sulaukiau :DD , Nuostabiai gražu, nežinau kodėl sunkokai ėjosi, bet man be to dar mėlynos gerbėjai, tai nuostabus gražis :super B) :flo O tu tuos daiktus daugiausiai pas save turi, ar tik ne išdovanoji?
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#140538 isdovanoju daugiausiai, o sita nugvelbiau medcentro kur lankausi registraturoj buvo tokia nyki padeta, sian atiduosiu atgal
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#140762 Virtual, kokiam mieste tu? Paprašyčiau dekupažo pamokų :flo
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#140837 vln
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#140841 Atidavei? :) Kaip reagavo?