Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#12749 kokios kraupios nuotraukos...iš kauno neturėčiau kaip paimti...
ParašėLiepa
#12750 tai va, kad kraupios.... o jei dar tektų ten pabuvoti ir savom akim pamatyti :sos:
Vartotojo avataras
Parašė pamaivyte
#12973 jau suniuka radau... :super

kaciuko kol kas nereikia, mama jau persigalvojo.... tema galit uzrakinti.. :aciu
ParašėLiepa
#12994 pamaivyte, kokį šuniuką radai, pasidalink džiaugsmu ir su mumis :DD
temos kol kas nerakinam, nes ir Agni berods ieško šuniukėlio ;)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#12996 kam tą temą rakint? po manes gal dar kažkas ieškos.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#13594 Liepa, štai čia yra badavusi vokiečių aviganė. ar gali pasakyt savo nuomonę? http://www.gyvunugloba.com/
ParašėLiepa
Agni rašė:Liepa, štai čia yra badavusi vokiečių aviganė. ar gali pasakyt savo nuomonę? http://www.gyvunugloba.com/

Oi, Agni, man širdis tiesiog plyšta pažiūrėjus jos nuotraukas :sad:
jei paimtum ją, turėtum tikrai puikią draugę. Šiaip sunku kažką pasakyt, nes labai jau vargšė liesa ir išsigandus..
Jei ji dar tebėra, aš nuvažiuočiau jos paimt. Susižink, oki?
Ji nuostabi.. man taip primena mano berniūkštį :luv:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#13619 tikrai galetum ja atvezti???? rytoj paskambinsiu jiems. man tik reikia issiaiskintii ar ji neagresyvi, del jokubo ir kates. be to jei jos nebera, man dar labai patiko Marta, kur salia jos sekanti foto. ir siaip as ja galeciau paimti anksciausiai pirma kaledu diena, nes tik tada galeciau grizti namo.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#13621 man irgi labai hermiuka primine, todel ir susizavejau, nes ji tai is pirmo zvilgsnio isimylejau.
ParašėLiepa
#13627 realiai paimt ją galiu rytoj, nes važiuoju pas mamą, ten netoli. O paskui sunku nuspėt, kaip būtų su mašiniuku, ar pavyktų susiveit, bet ką nors sugalvosim. Pasiskambink :wink:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#13628 o kur tu ją dėtum, kol aš grįšiu? ir ko man klaust rytoj, kai paskambinsiu? kaip manai ar didelė tikimybė, kad ji gali būti agresyvi? ir ką manai apie Martą?
ParašėLiepa
#13629 būtinai reikia išsiaiškinti dėl agresyvumo, nes ji stovi taip išsigandus. Gali būti tiesiog gyvenime daug iškentėjus, todėl prisibijo, bet tada, kai pajus meilę, tai bus geriausias vaistas, jie taip moka atsidėkot...
ParašėLiepa
#13630 kokia agresyvumo tikimybė labai sunku pasakyt, nes žiūrint kas ją skriaudė, bet jei tikėt, kas parašyta po nuotrauka, nepanašu, kad turi ji tos agresijos. Kur dėčiau? neįsivaizduoju :D aš dažnai pasielgiu kaip pamišus, o paskui galvoju.. hhmmmm.. niu, reik rimtai pamastyt, kad iš namų manęs neišvarytų :D
bet neskubinkim įvykių, pirmiau sužinok, ar ji dar yra. Apie Martą manau, kad ji labai geros širdies nuolanki kalytė. Aš, žinoma, linkstu į vokietukę.